De første indtryk af HTC U Ultra

WEB-TV: Stor skærm, kraftig hardware og Android 7 ud af salgsæsken. Det er HTC Ultra, som du her kan se mine første indtryk af.

Skal vende nedturen

HTC U Ultra (Foto: MereMobil.dk)

HTC U Ultra (Foto: MereMobil.dk)

HTC U Ultra er topmodellen fra HTC, der dette forår skal vende nedtur til optur. Dette forsøges med en smartphone i highend-kategorien til en %%%% dagspris af små 6.000 kroner, der nok relativt hurtigt efter salgsstarten vil ændre sig.

Telefonen har en Super LCD-skærm på 5,7 tommer med QHD-opløsning (2.560 x 1.440 pixels) samt en ret kraftig Qualcomm-processor.

Det første indtryk efter opstarten af telefonen var, at der er tale om en temmelig rodet brugerflade, med en stor mængde pre-installerede tredjepartsapps. Blandt andet et program der anmoder om brugernes tilladelse til, at modtage tilbud, kampagner og meddelelser. Det sagde jeg pænt nej tak til.

- Læs flere detaljer om HTC U Ultra

U Ultra er så højt prissat, at jeg havde forventet en større premium-følelse, end tilfældet er. Desværre lever prisen ikke op til følelsen af kvaliteten.

Dette er naturligvis kun de første tanker kort efter modtagelsen af telefonen. Det kan sagtens ændre sig i løbet af testperioden, men konkurrencen dette forår er virkelig hård, og producenterne skal virkelig levere produkter af meget høj kvalitet for at fange anmeldere og køberes opmærksomhed.

HTCs nye topmodel har 64 GB indbygget hukommelse, der kan udvides med et MicroSD-kort.

Inden længe vil du her på MereMobil.dk kunne læse en anmeldelse af HTC U Ultra.

Skærmbilleder fra HTC U Ultra

Mere til historien

HTC U Ultra vil kunne købes i Danmark omkring den 1. marts 2017.

Se dette før du køber MacBook Pro 13”, M2

VIDEO: Inden du køber MacBook Pro 13-tommer med M2-chip, så skal du se denne video.

(mere…)
Tæt på videokameraet i Sony Xperia 1 IV

VIDEO: Hvordan klarer videokameraet i Xperia 1 IV sig mod et DSL-kamera til over 30.000 kroner? Se med her.

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Sennheiser vs. Boya – test af klipsmikrofoner med god lyd

VIDEO: God mikrofon og god lyd. Det får du med klipsmikrofoner fra Sennheiser og Boya. Valget er: Trådløs klipsmikrofon eller en kablet. Lyt med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram