De første indtryk af HTC U Ultra

4

WEB-TV: Stor skærm, kraftig hardware og Android 7 ud af salgsæsken. Det er HTC Ultra, som du her kan se mine første indtryk af.

Skal vende nedturen

HTC U Ultra (Foto: MereMobil.dk)
HTC U Ultra (Foto: MereMobil.dk)

HTC U Ultra er topmodellen fra HTC, der dette forår skal vende nedtur til optur. Dette forsøges med en smartphone i highend-kategorien til en %%%% dagspris af små 6.000 kroner, der nok relativt hurtigt efter salgsstarten vil ændre sig.

Telefonen har en Super LCD-skærm på 5,7 tommer med QHD-opløsning (2.560 x 1.440 pixels) samt en ret kraftig Qualcomm-processor.

Det første indtryk efter opstarten af telefonen var, at der er tale om en temmelig rodet brugerflade, med en stor mængde pre-installerede tredjepartsapps. Blandt andet et program der anmoder om brugernes tilladelse til, at modtage tilbud, kampagner og meddelelser. Det sagde jeg pænt nej tak til.

Læs flere detaljer om HTC U Ultra

U Ultra er så højt prissat, at jeg havde forventet en større premium-følelse, end tilfældet er. Desværre lever prisen ikke op til følelsen af kvaliteten.

Dette er naturligvis kun de første tanker kort efter modtagelsen af telefonen. Det kan sagtens ændre sig i løbet af testperioden, men konkurrencen dette forår er virkelig hård, og producenterne skal virkelig levere produkter af meget høj kvalitet for at fange anmeldere og køberes opmærksomhed.

HTCs nye topmodel har 64 GB indbygget hukommelse, der kan udvides med et MicroSD-kort.

Inden længe vil du her på MereMobil.dk kunne læse en anmeldelse af HTC U Ultra.

Skærmbilleder fra HTC U Ultra

Mere til historien

HTC U Ultra vil kunne købes i Danmark omkring den 1. marts 2017.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer