Denne uges mobilnyheder – uge 4

UGE 4: Apple frigiver vigtig sikkerhedsopdatering til iPhone og iPad. Nokia 6 udsolgt på ét minut og vil Telia købe TDC? Få ugens overblik her.

Ugens nyhederApple har i den forgangne uge frigivet en ny softwareopdatering. Opdateringen hedder iOS 10.2.1 og indeholder vigtige sikkerhedsrettelser.

Salget af Nokia 6 startede i Kina efter, at interessen på forhånd var stor. Telefonen blev udsolgt på ét minut. Historien melder ikke noget om, hvor mange eksemplarer der blev solgt af telefonen.

En forhandler i Filippinerne har importeret Nokia 6, hvilket betyder den nu også bliver tilgængelig uden for Kina.

Nokia 6 bliver tilgængelig udenfor Kina

Det er tydeligt at se på rygtebørsen, at Huawei virkelig har gjort opmærksomme på dem selv. Rygterne svirrer nemlig i stor stil om den formentlig kommende Huawei P10. Billeder er lækket, som viser telefonen. Huawei har desuden lanceret Huawei P8 Lite (2017) i flere lande heriblandt Storbritannien.

 – Huawei P10 kommer måske i grøn og lilla

Rygterne har ikke kun svirret om Huawei, men også om Samsung Galaxy S8. Evan Blass (@EvLeaks) har lækket datoen for lanceringen og et billede, som skulle vise telefonen. Derudover skulle Samsung være kommet til at fremvise den i en video.

EvLeaks: Dette er Samsung Galaxy S8

Ugen startede desuden med, at Samsung offentliggjorde resultaterne af undersøgelserne om Note 7-sagen. Du kan læse mere om det i nedenstående link.

Samsung: Derfor eksploderede Galaxy Note 7

Du har måske set diverse Facebook-sider og lignende, at der laves tekster og billeder. Eksempelvis til jul, fødselsdage og fars dag (mors dag). Men det er ikke alle, som har helt styr på, hvordan man kommer i gang med applikationen Phonto. Derfor har vi lave en Phonto-guide.

GUIDE: Sådan bruger du Phonto og laver flotte collager

Se ugens mest læste nyheder herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 4

  1. Apple har frigivet ny softwareopdatering – iOS 10.2.1
  2. Nokia 6 blev udsolgt på ét minut
  3. WEB-TV: Boost batteritiden på Huawei Mate 9 Pro
  4. Telmore justerer Play-abonnementet
  5. Vil Telia snart overtage TDC?
  6. Huawei P10 lækket på pressefotos før tid
  7. Galaxy S8 bliver første mobil med Snapdragon 835
  8. WEB-TV: Galaxy S8 måske afsløret af Samsung selv
  9. Samsung-topchef: Galaxy Note 8 bliver innovativ
  10. Chrome OS skal redde tabletkategorien for Google

Husk du altid finder vores seneste nyheder i fanen “Nyhedsoversigt”.

Mere til historien

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram