Denne uges mobilnyheder – uge 40

UGE 40: Galaxy Note 7 stadig i problemer. Google har offentliggjort deres nyeste bud på en smartphone. Læs denne uges største nyheder her.

Ugens nyhederEn meget spændende uge er atter gået i mobilbranchen. Ugen bød på offentliggørelsen af de nye telefoner fra Google, der helt som ventet fik navnene Pixel og Pixel XL.

Alt om de nye Pixel-telefoner – Pixel og Pixel XL

Med lanceringen af de nye Pixel-telefoner var der også kedeligt nyt til danske mobilkøbere og Android-fans. De ”rene” Android-telefoner Nexus har Google nu sagt farvel til. Dermed kan tidligere modeller ikke længere købes, men ejere af Nexus-produkter kan heller ikke længere forvente at få det nyeste og bedste fra Google. Pixel er den nye satsning og de får også eksklusive funktioner.

Nexus-ejere får ikke længere det nyeste fra Google

Pixel-telefonerne bliver desuden kun tilgængelige på udvalgte markeder – og her er Danmark desværre ikke iblandt.

Google Pixel og Pixel XL kommer ikke til Danmark

Google kunne også lancere en ny Chromecast enhed, som har fået navnet Chromecast Ultra. Dette er indtil videre det eneste af de nye Google-produkter, der kommer til salg i Danmark.

Chromecast Ultra – ny Chromecast med 4K

Ugen bød også på endnu en nyhed omkring ”problembarnet” Galaxy Note 7, der atter var brudt i brand. Denne gang skete det under boardingen på et fly i Baltimore. Det skulle eftersigende være en af de nye ombyttede Note 7 enheder. Samsung undersøger sagen, samt enheden. Før dette er gjort kan de ikke bekræfte uheldet.

Husk du altid kan finde de seneste nyheder på MereMobil.dk her.

Se ugens mest læste nyheder herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 40

1. Google Pixel og Pixel XL kommer ikke til Danmark
2. Google Pixel – et farvel til Nexus
3 .Nye mobil-licenser har fået nye ejere – hvad betyder det for dig?
4. Nexus-ejere får ikke længere det nyeste fra Google
5. Kig ind i iPhone 7 – her er hemmelighederne
6. Pixel er poppet op i dansk Google Store
7. Google Pixel har ”bedste smartphone kamera” nogensinde
8. De nye Google Pixel-telefoner er Plan B
9. Usikkerhed om Galaxy Note 7 i Danmark
10. WEB-TV: Derfor er DAB-radio i bilen et ’no go’

Mere til historien

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram