Pixel er poppet op i dansk Google Store

3

Der er endnu ikke officielle udmeldinger om de nye Pixel-telefoner på det danske marked, men nu er de poppet frem i dansk Google Store,

Google Pixel i Google Store (Foto: MereMobil.dk)
Google Pixel i Google Store (Foto: MereMobil.dk)

Pixel og Pixel XL telefonerne skal forsøge at få Google ind på smartphonemarkedet med deres eget brand og altså ikke kun som Android-producenten.

Alt om de nye Google Pixel-telefoner

Under lanceringen af de nye telefoner blev det oplyst, at forudbestillingerne startede efter eventen på de første fem markeder. Der var til gengæld ingen oplysninger om andre markeder, og det er derfor uvist, hvordan det ser ud på det danske marked med Pixel-telefonerne.

Men nu er der måske godt nyt. Pixel-telefonerne er nemlig dukket op i den danske Google Store, dog står de som ”ikke tilgængelig”.

Google Pixel og Pixel XL (Foto: Google)
Google Pixel og Pixel XL (Foto: Google)

Google Pixel og Google Pixel XL – specifikationerne

MereMobil.dk har været i kontakt med Google Danmark, som på nuværende tidspunkt ikke har nogle kommentarer om Pixel og Pixel XL i forhold til det danske marked.

Det er derfor fortsat uvist, om vi får Pixel og Pixel XL på hylderne hos de danske teleselskab og mobilforhandlere.

Mere til historien

Google har dog allerede på nuværende tidspunkt fjernet sidste års Nexus-produkter fra Google Store, så det dermed ikke længere er muligt at købe dem der. Flere forhandlere har dog stadigvæk Nexus 5X og Nexus 6P på lager.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer