Samsung undersøger ny Galaxy Note 7 brand

23

Samsung undersøger den Galaxy Note 7, der netop er brudt i brand.  Indtil videre ændrer det ikke på den danske salgsstart.

Samsung Galaxy Note 7 med eksploret batteri
Samsung Galaxy Note 7 med eksploret batteri

En ombyttet, og sikker, Samsung Galaxy Note 7, er brudt i brand under boardingen på et fly i Baltimore. Det er nyeste udvikling i sagen omkring de mange problemer, som Samsung har mødt med deres nyeste topmodel.

 – Ombyttet Galaxy Note 7 brudt i brand på fly

Indtil videre har Samsung ikke kunne bekræfte, at der er tale om en ombyttet Galaxy Note 7 enhed. Samsung afventer fortsat at få undersøgt enheden og bekræftet, at det er en ombyttet enhed og har indtil da ikke nogle informationer.

– ”Indtil vi får indhentet enheden kan vi ikke bekræfte, at det drejer sig om den nye Note 7. Vi arbejder med myndighederne og Southwest Airlines for at få fat i enheden og undersøge årsagen. Når vi har undersøgt den pågældende enhed, så vil vi have mere information, som vi kan dele,” lyder det den officielle udtalelse fra Samsung Mobile til MereMobil.dk.

Usikkerhed om Galaxy Note 7 i Danmark

Det skal siges, at personen der ejer den berørte Note 7 selv siger hans Note 7 er blevet ombyttet for to uger siden. En label på kassen samt batteri-ikonet skulle indikere, at der er tale om en ombyttet telefoner. Nye og sikre Note 7’ere har et grønt batteriikon på skærmen fremfor et grå/hvidt.

Store forventninger

Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy Note 7 (Foto: MereMobil.dk)

Forventningerne var enormt store til Galaxy Note 7, som ved præsentationen i starten af august blev kaldt den vildeste Samsung-mobil og forudbestillingerne slog rekorderne.

Men siden er det efterhånden blevet en klods om benet for Samsung, der virkelig kan risikere mobilkøberne går uden om Samsung produkter i en tid.

Indtil undersøgelserne er foretaget og resultaterne af disse offentliggjort, så betyder det ikke noget for salgsstarten for det europæiske marked, som fortsat ventes at blive fredag den 28. oktober.

Den præcise dato for salgsstarten kommer vi med på et senere tidspunkt. Lyder meldingen fra Hanna Brenner, kommunikationschef for Samsung i Norden til MereMobil.dk.

Mere til historien

MereMobil.dk nåede ikke at få et testeksemplar af Galaxy Note 7 inden Samsung stoppede salget og trak de enheder, der var på markedet tilbage. Derfor har vi også endnu tilgode at teste Note 7.

Læs også:
Tjek om din Galaxy Note 7 er brandfarlig
Galaxy Note 7 er Samsungs første med USB Type-C

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer