Denne uges mobilnyheder – UGE 38

0

UGE 38: Ugen bød på en række spændende nyheder, som blandt andet relanceringen af Telmores Play-abonnement. Få ugens overblik her.

Ugens nyhederEndnu en uge i ”mobilens verden” fløj afsted og bød på en masse nyheder. I Danmark var salgsstarten af de to nye iPhone 7 modeller fredag den 16. september, og dette betød også nogle nyheder omkring iPhone i den forgangne uge. Eksempelvis var det særligt iPhone 7 Plus modellerne, der blev solgt som varmt brød og var ret så svære at få fingre i.

TDC: iPhone 7 er et hit

Men ugen viste også, at alt med de nye iPhone-modeller ikke var fryd og gammen, da det hurtigt kom frem, at iPhone 7 døjer med støj.

Det kom også frem i den forgangne uge, at Google teaser for den kommende smartphone, der får navnet Pixel og ikke Nexus, som de tidligere modeller.

Har du købt den nye iPhone 7 eller iPhone 7 Plus, så kan vi anbefale, at du kigger nærmere på tippet omkring familiedeling.

Familiedeling på iPhone og iPad – sådan kommer du i gang

HTC lancerede telefonen HTC Desire 10 i sidste uge. Desire 10 er en mellemklasse-telefon og noget af det nye på denne er, at der er Freestyle-layout, hvor man ikke længere er bundet af et usynligt gitter. Man kan trække ikoner, widgets osv. frit rundt, lægge i grupper dem, lægge dem i lag, oprette links til apps, eller fjern ikonerne helt fra skærmen. Læs om den nye smartphone her.

Husk du altid kan finde de seneste nyheder på MereMobil.dk her.

Se ugens mest læste nyheder herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 38

01 .iPhone 7 i Jet Black og alle iPhone 7 Plus-modeller udsolgt

02. Millioner har hentet – alligevel flopper Google Duo

03. iPhone 7 døjer med støj

04. Telmore relancerer deres Play abonnement

05. Ny Gmail-opdatering strømligner oplevelsen

06. SMS-lås på toiletter

07. Apples Tim Cook tror mere på AR end VR

08. Smartwatch producenterne tøver med nye ure

09. iPhone købere ønsker Plus modeller

10. EU-Kommissionen: Roaming er snart fortid

Mere til historien

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer