HTC lancerer Desire 10

HTC Desire 10 er ny mellemklasse smartphone, der giver value-for-money.

HTC 10 Desire (Foto: HTC)

HTC 10 Desire (Foto: HTC)

HTC har netop lanceret en ny model, i deres populære Desire serie, som henvender sig til mellemklassen, hvor man ofte får meget for pengene. HTC har fokuseret på to ting: kamera og lyd.

Hi-Fi lyd og skarpe billeder

HTC Desire 10 Lifestyle har ladet sig inspirere af topmodellen HTC 10, ved at få 24-bit Hi-Res lyd med HTC BoomSound, Dolby Audio og en forstærker, der er lidt kraftigere end normalt. Så uanset om du afspiller din musik gennem stereohøjttalerne i bunden, eller gennem de medfølgende Hi-Res hovedtelefoner, skulle du kunne få god lyd.

HTC Desire 10 er lækket, ny mellemklasse

Kameraet på 13 MP har HDR-funktion og kan kombineres med at lave flere eksponeringer i ét billede. Det gælder uanset om du bruger 13MP kameraet på bagsiden, eller forsidens 5MP kamera. HTC samtidig fornægter ikke deres asiatiske rødder, da frontkameraet har Auto/Voice Selfie og Live make-up funktioner.

HTC Desire 10 Lifestyle har lavet ændringer til Android 6.0, så der er Freestyle-layout, hvor man ikke længere er bundet af et usynligt gitter. Man kan trække ikoner, widgets osv. frit rundt, gruppér dem, læg dem i lag, opret link til apps, eller fjern ikonerne helt fra skærmen. 

Pris og tilgængelighed

HTC Desire 10 Lifestyle kan nu købes i sort med 3 GB ram og 32 GB indbygget lagerplads på HTC.com til en vejl. pris på 2.590 kr.

Flere oplysninger og produktbilleder

  • Mål og vægt: 156,9 x 76,9 x 7,7 mm – 155 g
  • Skærm: 5,5″ HD 720p Super LCD med Corning Gorilla Glass
  • Processor: Qualcomm Snapdragon 400, Quad-core 1,6 GHz
  • RAM/lagerplads: 3 GB/32 GB – lager kan udvides med microSD-kort på op til 2 TB
  • Batteri: 2.700 mAh
  • Platform: Android 6.0 med HTC Sense

Mere til historien

HTC har normalt flere Desire modeller, så mon ikke HTC vil fremvise en version med 600 serie Snapdragon senere.

HTC afslører HTC Desire 10 i september

HTC har mere nyt i ærmet og det ventes, at de tirsdag den 20. september vil offentliggøre to nye telefoner, som der får navnene Desire 10 Pro og Lifestyle. Læs mere her.

(mere…)
HTC Desire 10 er lækket, ny mellemklasse

HTC Desire er en ny mellemklasse smartphone, som HTC mangler en i deres  "10" linje, og der er allerede formodet billede af enheden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram