HTC Desire 10 er lækket, ny mellemklasse

HTC Desire er en ny mellemklasse smartphone, som HTC mangler en i deres  “10” linje, og der er allerede formodet billede af enheden.

HTC Desire 10 lækket billede fra GMSArena

HTC Desire 10 lækket billede fra GMSArena

HTC har primært deres model 10, som eneste soldat i topmodel-kampen, men HTC har i gennem en årrække nydt stor popularitet med mellemklasse modellen Desire. Så at en HTC Desire 10 numer blevet lækket, kommer ikke som den store overraskelse. Spørgsmålene drejer sig nok mere om hvornår enheden kommer, hvad dens specifikationer vil være og hvordan den vil placere sig i markedet.

 – HTC 10 test – en succes med enkelte svipsere

Et spørgsmål vi dog allerede nu kan besvare er formentlig designet, for der er lækket et billede, der stort set ligner topmodellen HTC 10. Metalbagsiden er skiftet ud med plastiktypen polykarbonat som er utrolig holdbart, og mange smartphoneproducenter er begyndt at bruge. Nokia var især glad for den hårdføre plastikvariant blandt andet på deres Lumia-modeller.

“Don’t change a winning team”

At materialet er den lidt dyrere plastiktype polykarbonat vidner om, at det formentlig vil være en smartphone i den øvre mellemklasse, og rygterne går på, at specifikationerne også vil læne sig lidt op ad topmodellen, 10. Hvad specifikationerne er, er der ikke kommet nogen rygter om, men det vil formentlig være en 5,2 tommer skærm med 1440 x 2560 pixels, 551 ppi. En Snapdragon 600 serie processor og 3/4 GB RAM.

 – Disse HTC-telefoner får Android 7.0

Derfor kan man håbe HTC Desire 10 vil have nogle af de samme positive egenskaber som storebroren, nemlig god batteritid, lækkert design og HTC’s fine Android tilpasning. Kameraet fik lidt hug, men HTC ultra pixel med 12 megapixels, OIS, laser autofokus, dual-LED flash vil formentlig fortsætte.

Den troværdige tipster, EvLeaks, også kendt som Evan Blass, har tidligere vist billede af kameraet og sagt Desire 10 kommer i slutningen af Q3, altså omkring september, formentlig med præsentation på IFA messen i Berlin.

Mere til historien

HTC plejer at have flere Desire modeller, så om dette bliver topmodellen i Desire-serien er uvist, men da den i høj grad deler design med topmodellen, vil det formentlig være et kvalificeret gæt at vurdere denne, som den dyreste Desire-model.

Læs også:

HTC rygtes med Nexus 5X afløser

Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram