iPhone 7 døjer med støj

Den nyligt lancerede iPhone 7 har fået en fin salgsstart, men nogle modeller støjer under hård belastning.

iPhone 7 Plus (Foto: Apple)

iPhone 7 Plus (Foto: Apple)

iPhone 7 blev lanceret d. 7 september i vanlig Apple stil. Som så ofte før fik modellerne en fin salgsstart, men pynten er hurtigt blevet pillet af den, da der nu begynder at vise problemer med visse modeller.

Problemet opstår under hård belastning, hvor man kan høre en hvæsen, der formentlig skyldes den nye chip, A10 Fusion. En af de første til at få problemet var podcaster Stephen Hackett. Hans erfaringer bakkes op af Darrell Etherington fra TechCrunch der er tidligere PR ansat i Apple.

– iPhone 7 og iPhone 7 Plus – dansk pris og tilgængelighed

De beskriver lyden som hvis man ikke har fået sat et analogt lydkabel ordentligt i. Ironisk nok kan det dermed lyde som minijack stik der kun er kommet halvt ind, et stik som Apple netop fjernede fra iPhone 7.

Hackett uploadede et klip på YouTube så vi kan høre lyden:

 

Endnu værre start havde Samsung dog med sin Note 7, hvor den er blevet brændende varm eller decideret eksploderet i snart 100 tilfælde. Fredag eftermiddag var der rapporteret 91 alvorlige tilfælde.

Er det for ofte at producenterne sender produkter på gaden, som ikke er gennemtestet, eller er det forståeligt, da der typisk er tale om meget få enheder?

Mere til historien

Det er ikke første gang at der er problemer med nyligt lancerede produkter. Apple’s nyeste version af iOS voldte også problemer for nogle personer med eksisterende Apple enheder. Visse iPhones og iPads frøs simpelthen hvis man opdaterede over Wi-Fi.

Danskerne bytter gamle mobiler – se listen

Se hvilke 10 telefoner at danskerne oftest har indleveret via en byt-til-nyt-ordning.

(mere…)
Apple stopper salget af iPhone 7 og iPhone 8 i Tyskland

Apple stopper salget af iPhone 7 og iPhone 8 i Apple Store på det tyske marked.

Læs mere
Nu er de gamle iPhones kommet på tilbud

Se her hvor meget iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone 7 er faldet i pris efter de nye iPhones blev præsenteret. (mere…)

iOS-opdatering slukker mikrofonen på iPhone 7

Opdatering til iOS 11.3 kan gøre iPhone 7 og iPhone 7 Plus ubrugelige til telefonopkald. (mere…)

7 grunde til at iPhone 7 er et bedre køb end iPhone 8

iPhone 8 er rigtig fed, men det er iPhone 7 også. Læs her hvad du ikke går glip af ved at købe en iPhone 7, fremfor den helt nye 8’er.

(mere…)
iPhone 7 dominerede salget i 2017

iPhone 7 har i 2017 været et salgshit i Danmark, men den er også et hit på verdensplan. Det viser nye tal fra analysefirmaet IHS Markit.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram