iPhone 7 døjer med støj

Den nyligt lancerede iPhone 7 har fået en fin salgsstart, men nogle modeller støjer under hård belastning.

iPhone 7 Plus (Foto: Apple)

iPhone 7 Plus (Foto: Apple)

iPhone 7 blev lanceret d. 7 september i vanlig Apple stil. Som så ofte før fik modellerne en fin salgsstart, men pynten er hurtigt blevet pillet af den, da der nu begynder at vise problemer med visse modeller.

Problemet opstår under hård belastning, hvor man kan høre en hvæsen, der formentlig skyldes den nye chip, A10 Fusion. En af de første til at få problemet var podcaster Stephen Hackett. Hans erfaringer bakkes op af Darrell Etherington fra TechCrunch der er tidligere PR ansat i Apple.

– iPhone 7 og iPhone 7 Plus – dansk pris og tilgængelighed

De beskriver lyden som hvis man ikke har fået sat et analogt lydkabel ordentligt i. Ironisk nok kan det dermed lyde som minijack stik der kun er kommet halvt ind, et stik som Apple netop fjernede fra iPhone 7.

Hackett uploadede et klip på YouTube så vi kan høre lyden:

 

Endnu værre start havde Samsung dog med sin Note 7, hvor den er blevet brændende varm eller decideret eksploderet i snart 100 tilfælde. Fredag eftermiddag var der rapporteret 91 alvorlige tilfælde.

Er det for ofte at producenterne sender produkter på gaden, som ikke er gennemtestet, eller er det forståeligt, da der typisk er tale om meget få enheder?

Mere til historien

Det er ikke første gang at der er problemer med nyligt lancerede produkter. Apple’s nyeste version af iOS voldte også problemer for nogle personer med eksisterende Apple enheder. Visse iPhones og iPads frøs simpelthen hvis man opdaterede over Wi-Fi.

Tags:

Avatar

Om Tommy Lindegaard

Tommy har i flere år arbejdet med Telia, TDC, HTC, Samsung og Nokia, men er i dag gået selvstændig. Han kan dog ikke helt slippe branchen, så fritiden bliver brugt til at skrive nyheder. Til dagligt er det primært Android smartphones og iPads, der bliver brugt, men Tommy elsker at skifte mellem enheder og andre IT gadgets.