Se eller gense iPhone 7 og Apple Watch Series 2 event

Gårsdagens iPhone 7-event bød som ventet på iPhone 7 og iPhone 7 Plus, samt Apple Watch Series 2, watchOS 3 og iOS 10 – se eller gense eventen her.

Tim Cook, Pharell Williams og James Cordon i bilen på vej mod Apple Event onsdag den 7. september 2016 (Foto: MereMobil.dk)

Tim Cook, Pharell Williams og James Cordon i bilen på vej mod Apple Event onsdag den 7. september 2016 (Foto: MereMobil.dk)

Apple afholdt i går et to timer langt event, hvor de helt som forventet præsenterede to nye iPhone-modeller, et nyt Apple Watch og offentliggjorde datoen for frigivelsen af de endelige versioner af iOS 10 og watchOS 3.

Eventen i går begyndte anderledes end tidligere. Det startede nemlig med, at man så Apples topchef, Tim Cook, på en køretur med James Corden, som netop nu er en af de absolut hotteste talkshowværter i USA. Så foruden en masse fakta, så bød eventen også på underholdning – ligesom sangerinden Sia i øvrigt sluttede eventen af.

Apple iPhone 7 (Foto: Apple)

Apple iPhone 7 i Jetblack (Foto: Apple)

Du kan læse mere om de forskellige nyheder fra Apple i nedenstående links:

Her er iPhone 7 og iPhone 7 Plus

iPhone 7 lækket på Twitter før tid

Specifikationer på iPhone 7 og iPhone 7 Plus

iPhone 7 og iPhone 7 Plus – dansk pris og tilgængelighed

Farvel til iPhone 6 – goddag til iPhone 7

 – iOS 10 klar til iPhone og iPad i næste uge

 – Apple Watch Series 2 er en realitet

 – Apple watchOS 3 på vej til Apple Watch

Så du ikke eventen eller har du lyst til at gense det, så kan du gøre det på Apples hjemmeside.

Gider du ikke bruge 2 timer på at se eventen, så har Apple lavet et klip på lige under 2 minutter, som de kalder “Don’t Blink”. Se det herunder.

https://www.youtube.com/watch?v=GeoUELDgyM4

Mere til historien

Du kan også gense eventen på Apple TV – under applikationen Apple Events. Hvor du desuden også snart kan se Apple Music Festival 2016. Se programmet her.

Glæd dig til disse nyheder i Apples Besked-app

Vi har samlet nogle af de nyheder, som du kan glæde dig til, når iOS 18 udkommer senere på året.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram