Apple watchOS 3 på vej til Apple Watch

1

Apple er på vej med den endelige version af watchOS 3. Datoen er nu offentliggjort.

Apple præsenterer Apple Watch Series 2 (Foto: MereMobil.dk)
Apple præsenterer Apple Watch Series 2 (Foto: MereMobil.dk)

Lige siden Apples årlige udviklerkonference WWDC tilbage i juni måned 2016 har watchOS 3 været ude i betaversioner til tests.

Men Apple frigiver inden længe den endelige opdatering.

 – Apple Watch Series 2 er en realitet

WatchOS 3 kommer med en række nyheder. Blandt andet er det nemmere end tidligere at skifte mellem de forskellige watchfaces – dermed kan du skifte watchface så det passer til enhver stemning og lejlighed.

Du får også glæde at den store overhaling, som Apples iMessage har gennemgået. Det betyder, at dine beskeder også bliver mere stemningsfyldte med animerede klistermærker, samt du kan skrive i hånden m.m.

Applikationen Breathe er også en ny del af watchOS 3, og den minder dig om at slappe af og lave forskellige afslapningsøvelser i løbet af dagen.

Apple har også udviklet en SOS-applikation til watchOS, som lader dig kontakte alarmcentralen, mens en besked sendes til en af dine kontaktpersoner i nødstilfælde. Denne funktion minder om det, som mobilproducenten Doro også tilbyder på rigtig mange af deres ældrevenlige telefoner.

 – Pokémon Go på vej til Apple Watch

Apple WatchOS 3 frigives i den endelige version tirsdag den 13. september og bliver tilgængeligt til de nuværende Apple Watch-modeller. Det nye Apple Watch Series 2 kommer med Apple watchOS 3 fra salgsæsken.

Apple frigiver i samme forbindelse også den endelige version af iOS 10.

 – iOS 10 klar til iPhone og iPad i næste uge

Mere til historien

Det blev også annonceret fra scenen i San Fransisco, at sommerens helt store mobilspils-dille er på vej til Apple Watch – nemlig Pokémon Go.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer