Millioner har hentet – alligevel flopper Google Duo

3

Duo er Googles bud på en konkurrent til FaceTime. 10 mio har hentet  Duo, men den er stadig ikke et hit.

Google Duo (Foto: Google)
Google Duo (Foto: Google)

Hvis du ikke kender Google Duo, så er det kort og præcist ”blot” en videochat-applikation, som Apples FaceTime eller videochatfunktionen på Facebook Messenger.

Google Duo blev frigivet for en måneds tid siden og på den første uge blev den downloadet 5 millioner gange, hvorefter ”hypen” dalede en smule. Og en måned efter er den nu downloadet 10 millioner gange til Android og iOS.

 – Google Duo runder 5 millioner downloads – til Android

Modsat eksempelvis FaceTime, så kan Google Duo bruges på tværs af platforme – men det er der også mange andre applikationer og tjenester som kan.

Google Duo var kortvarigt den mest downloadede applikation i Google Play Store, men er siden faldet drastisk og er nu langt nede på listen. Ja, den er nu spottet på 127. pladsen, ifølge AndroidAuthority.com.

 – Google klar med videochat-applikationen Duo

MereMobil.dk var rigtig positive overfor Google Duo, da den netop var frigivet. Duo er enkel, velfungerede og simpel i opsætningen.

 – Derfor skal du installere Google Duo

Har du Google Duo installeret og bruger du tjenesten?

Flere brugere har kommenteret historien på AndroidAuthority.com og mener også, at Google simpelthen er kommet for sent med deres forsøg, da andre muligheder er blevet en vane at bruge. Mange roser også Google Hangouts og skriver denne er langt bedre end Google Duo.

Mere til historien

Google har ikke offentliggjort nogle data om, hvor meget tjenesten bruges. Dette kunne være sjovt at se, da man så kan se om de mange brugere, der har downloadet applikationen benytter den.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer