Derfor skal du installere Google Duo

28

Duo, den nye videochat fra Google, fungerer godt. Vi har set nærmere på Google Duo.

Google Duo, indgående opkald på iPhone (Foto: MereMobil.dk)
Google Duo, indgående opkald på iPhone (Foto: MereMobil.dk)

Google Duo er netop sluppet løs på Android og iOS-platformene. Kort fortalt er Duo en videochat-applikation, og kan vel beskrives som Googles svar på Apples FaceTime.

Google klar med videochat-applikationen Duo

Det vigtigste ved Google Duo er nok, at det fungerer på tværs af platformene. Så uanset om du bruger iPhone eller Android, kan videoopkaldene etableres.

Google Duo er utrolig brugervenlig. Oprettelsen kræver kun ganske få klik. Registreringen sker via ens mobilnummer, og kræver således hverken en Google- eller Apple konto.

TIP: Beskyt Gmail og Dropbox med sikkerhedsnøgle

Få men vigtige features

Hurtig: Registreringen og oprettelsen er nok den hurtigste og mest effektive proces vi har set. På et kort sekund er nummeret verificeret, og Google Duo er klar til brug.

Kontakter: De personer i kontaktbogen der har Google Duo fremgår øverst, når du trykker ”Videoopkald”. Dermed kan du hurtigt se, hvem der allerede er med på tjenesten.

Besvar: Inden du besvarer opkaldet, ser du se et live videobillede af hvem der foretager et opkald. Du kan dermed måske aflure stemningen, og beslutte om du vil svare.

Kvalitet: Duo-opkald kan foretages via både mobil- og wi-fi forbindelser. Kvaliteten er fremragende.

Skærmbilleder fra Google Duo

Hvorfor ikke bare Skype?

Google Duo er langt fra verdens første videoopkalds-app. I årevis har vi haft Skype, så hvorfor er den ikke god nok nu? Facebook Messenger har også videoopkald, der også er fungerer fint. Ligesom Apple-brugere kan benytte FaceTime.

Mange opkald og samtaler flytter i disse år fra mobilnettet, i traditionel forstand, til social-media apps. Der sendes utroligt mange beskeder via f.eks. iMessage og Facebook Messenger, men også en applikation som SnapChat skubber til denne udvikling.

Lige nu forsøger mange aktører, at blive mobilbrugernes foretrukne chatservice, og Google vil ikke lade hverken Apple, Facebook eller Skype (Microsoft) løbe med hele markedet. Senest har Facebook Messenger fået indbygget SMS på Android-platformen.

Læs mere om Google Duo

Google Duo har ikke ret mange features. Det er netop det, som giver applikationen en utrolig enkelthed.

Mere til historien

Hvis en kontakt ikke har Duo installeret, kan du let invitere den, direkte fra kontaktlisten i applikationen. Ligesom du også kan se, hvilke af dine kontakter der allerede er oprettet på Google Duo.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
28 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer