Facebook Messenger kan nu sende SMS

0

Facebook udruller nu en opdatering der gør Facebook Messenger i stand til at sende SMS.

SMS i Facebook Messenger (Foto: Engadget)
SMS i Facebook Messenger (Foto: Engadget)

Vi har tidligere hørt rygter om, at Facebook Messenger vil få integreret SMS-mulighed, og nu er det så sket og bekræftet. Engadget rapporterer om en opdatering til Android, der åbner for SMS-beskeder.

I Facebook Messenger, under Indstillinger, skal man aktivt selv vælge ”SMS” og vælge Facebooks beskedklient som standard SMS-program.

Alle dine tekstbeskeder kan nu sendes og modtages via Facebook Messenger. Man kan kende forskel på de forskellige tråde, da SMS-tråde er lilla og adskiller sig således fra de øvrige chats i applikationen.

SMS-funktionen i Messenger understøtter ikke kun tekst og billeder men også klistermærker (stickers), GIFs, emojis og deling af ens lokation.

Du betaler almindelig SMS-takst når SMS benyttes i Facebook Messenger. Ifølge Facebook gemmes SMS’erne ikke på selskabets servere.

TIP: Sådan slipper du af med iMessage

Kampen om chatten

Der udspiller sig lige nu en kamp om chatten på telefonerne. I maj annoncerede Google en ny avanceret chatapplikation, Google Allo, og Apple kommer i iOS 10 med en stor opdatering til iMessage. Der går desuden rygter om, at iMessage også kommer til Android.

Google Hangouts og iMessage har også SMS integreret.

Nu vil Apple tage chat-brugere fra Facebook

SMS-integrationen i Facebook Messenger er aktuelt ikke nået ud til brugere i Danmark, men det er sandsynligvis kun et spørgsmål om tid, inden den er klar.

Mere til historien

Facebook Messenger har en række muligheder for personliggørelse. Blandt andet kan du ændre farver i chattrådene.

Læs også
TIP: Sådan gør du Messenger mere personlig

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer