Apple på vej med iMessage til Android

0

RYGTE: Netop nu forlyder det på rygtebørsen, at Apple er på vej med deres beskedtjeneste iMessage til den konkurrerende platform Android.

iMessage (Foto: Apple)
iMessage (Foto: Apple)

Det er begrænset, hvor mange Apple-udviklede applikationer der findes til Android enheder, men ifølge rygterne er Apple netop nu ved at planlægge lanceringen af iMessage til netop Android.

Det er hjemmesiden MacDailyNews, som har været i dialog med en kilde, der hævder at Apple er ved at udvikle en Android-version af beskedapplikationen iMessage. Det skriver CNet.com.

 – Apple vil ændre design hvert tredje år

Ifølge rygterne, så vil Apple allerede i aften (13. juni 2016) til keynoten på WWDC 2016 offentliggøre, at iMessage er på vej til Android. Applikationen skulle eftersigende blive lanceret i løbet af i år.

Og iMessage til Android lyder ikke helt urealistisk. Sidste år lancerede Apple også musiktjenesten Apple Music til Android-platformen, hvilket ifølge Tim Cook var for at ”lodde stemningen” og hvordan Android-folket stiller sig overfor Apple-tjenester.

Guide: Sådan slår du iMessage HELT fra

Apple har ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer.

Mere til historien

Apple har ifølge rygterne også sat produktionen op til den næste ”topmodel”, som ventes at få navnet iPhone 7. Apple har dog ikke hverken be- eller afkræftet disse rygter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer