Google klar med videochat-applikationen Duo

3

Ved Google I/O blev applikationerne Allo og Duo. Siden har der været stille omkring dem, men nu er Duo klar til download.

Google Duo (Foto: Google)
Google Duo (Foto: Google)

Da Google tilbage i maj afholdte dette års Google I/O præsenterede de to nye applikationer. Disse var den intelligente beskedapplikation Allo samt videochat applikationen Duo.

Google har netop gjort Duo tilgængelig i Apples App Store og Google Play Store. Det skriver The Verge.

 – Duo – en ny videosamtale applikation fra Google

De nye applikationer skal gøre Google stærkere i konkurrencen om at være mobilbrugernes foretrukne besked-applikation. Hangouts har tidligere været den applikation, som Google har haft som primær beskedapp.

Duo minder lidt om det, der kendes fra Apples FaceTime, men kan altså bruges på tværs af platforme, hvilket FaceTime ikke kan.

Google ønsker desuden at hjælpe med, at gøre kommunikationen nemmere og mere simpel, så der ikke behøver spekuleres i modpartens enheder og styresystem.

– ”Det skal ikke bare fungere på topmobilerne, det skal virke på high-end enhederne og en 50 dollars Android-telefon i Indien,” lyder det fra Nick Fox, der er Vicepræsident for Googles kommunikations-afdeling.

Modsat andre applikationer fra Google, så registreres man heller ikke via en Google-konto, men med telefonnummeret. Google Duo applikationen har videoopkald i centrum.

Du kan downloade Google Duo i Apples App Store og Google Play Store.

Billeder fra Google Duo

 – Google Allo – ny avanceret chat-app

Officiel video fra Google

https://www.youtube.com/watch?v=CIeMysX76pM

Mere til historien

Der skrives pt. i Google Play Store, at man kan ”Pre-register”, hvilket altså gør man forudregistrerer sig og efterfølgende får besked når applikationen er klar til download.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer