Denne uges mobilnyheder – uge 37

0

UGE 37: iOS 10 er frigivet og Apple salgsstarten nærmer sig – alt imens Samsung-telefoner går op i røg. Og vupti, så kom der et nyt dansk mobilselskab. Få ugens overblik her.

Ugens nyhederDenne uge har budt på en masse nyheder og særligt én var en kæmpe overraskelse. Næsten ud af det blå kom der nemlig et nyt dansk teleselskab i den forgangne uge. Navnet er Tjeep og bag selskabet er en række private investorer. Planen er at få 80-100.000 kunder det første år, hvilket skal ske gennem aggressive priser.

 – Tjeep erklærer priskrig – markante besparelser

Modsat konkurrenterne er Tjeep ”almindelige” abonnementspakker og ikke en masse indholdstjenester, som nogle af konkurrenterne forsøger sig med. Tjeep tilbyder fra start abonnementspakker til henholdsvis 39, 59, 79 og 89 kroner om måneden.

Under dette års IFA-messe var en af de største nyheder faktisk noget, som reelt set ikke havde noget med messen at gøre. Nemlig at Samsung stoppede salget af Galaxy Note 7 pga. problemer med batterier, som eksploderer. Og det er som om, at denne sag ikke lige vil stoppe. En medarbejder på TV 2 har nemlig nu oplevet, at hans Galaxy Note 4 også eksploderede.

 – Galaxy Note 4 eksploderet hos TV 2 – skandalen fortsætter

I den seneste uge har Apple også frigivet deres seneste store iOS-opdatering, der har fået navnet iOS 10. Brugerne har indtil videre også taget den til sig i stor stil, og fortsætter dette bliver det den hurtigst udbredte iOS-version.

 – iOS 10 kan blive den hurtigst udbredte iOS-version

Det er ikke alle enheder, der kan opdateres til iOS 10. Har du en ældre iOS-enhed, så kan du se om den er en af dem, som altså forbigås med den nye softwareopdatering fra Apple.

 – Disse iPhones og iPads får ikke iOS 10

Se ugens mest læste nyheder herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 37

  1. Tjeep er billigt – men så du også det her?
  2. Tjeep erklærer priskrig – markante besparelser
  3. Nu kan du hente iOS 10 til iPhone og iPad
  4. Sony Xperia XZ og Xperia X Compact er landet til test
  5. MobilePay forsvinder måske fra Dansk Supermarked
  6. iPhone 7 og iPhone 7 Plus – det siger anmelderne
  7. Top 10: De mest solgte mobiler i august
  8. 90 dages roaming-begrænsning bliver gentænkt
  9. Disse iPhones og iPads får ikke iOS 10
  10. Rygte: Microsoft Lumia lukkes ned til vinter

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Husk du altid kan finde vores seneste nyheder her.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer