Sony Xperia XZ og Xperia X Compact er landet til test

3

WEB-TV: Sonys nye telefoner, Xperia XZ og X Compact, er netop landet hos MereMobil.dk. Vi pakker ud og er klar til testen.

Mere om de nye Sony mobiler

Sony offentliggjorde under IFA-messen, i starten af september, deres to nye smartphones som hedder Xperia XZ og Xperia X Compact.

Sony Xperia XZ – mød den nye X-topmodel

Telefonerne er netop landet på MereMobil.dks redaktion, og vi tager et nærmere kig på pakken, og ser hvad den byder på.

Xperia XZ er den nye topmodel i Sony’s X-serie. Den kommer med en Qualcomm Snapdragon 820 processor, 3 GB RAM, 32 GB intern hukommelse (understøtter microSD-kort på op til 256 GB), batteri på 2.900 mAh og en 5,2 tommer Full HD skærm.

Med den nye Xperia XZ introducerer Sony også det nye materiale Alkaleido. Det har mere glans og giver en følelse af dybde, hvilket forstærker premiumfølelsen, ifølge Sony selv.

Vores testeksemplar af Xperia XZ er i farven Forest Blue.

Også fingeraftryk på X Compact

Xperia X Compact har en skærm på 4,6 tommer, 3 GB RAM, 32 GB intern hukommelse (understøtter microSD-kort på op til 256 GB), fingeraftrykslæser i powerknappen (som XZ) og et batteri på 2.700 mAh.

Kameraet i både Xperia XZ og Xperia X Compact er på 23 megapixels og 1/2.3” opløsning og med såkaldt ”Triple image sensing”. Frontkameraet er på 13 megapixels og f2./0 opløsning. Ligesom de også begge kommer med Android 6.0 Marshmallow fra salgsæsken.

Vores testeksemplar af Xperia X Compact er i farven White.

Første kig på Sony Xperia XZ og X Compact

X Compact kommer først til salg

Xperia X Compact kommer allerede i butikkerne denne uge, da den officielle salgsstart allerede er onsdag den 14. september. X Compact får en vejledende pris på 3.499 kroner uden abonnement.

Sony Xperia XZ og X Compact – pris og tilgængelighed

Er det Xperia XZ du er til, så skal du væbne dig med tålmodighed i en måneds tid endnu. Den har en salgsstart, som hedder tirsdag den 11. oktober 2016 og en vejledende pris på 5.499 kroner uden abonnement.

Anmelderkittet

Mere til historien

I starten af 2016 lancerede Sony under MWC 2016 deres nye Xperia X-serie, som skulle tage over efter Xperia Z-serien. De første tre modeller var Xperia XA, Xperia X, Xperia X Performance. Senere lancerede Sony også Xperia XA Ultra og nu er de altså klar med Xperia XZ og Xperia X Compact.

Læs også:
5 tips til Sony Xperia X-serien

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer