Rygte: Microsoft Lumia lukkes ned til vinter

RYGTE: Microsoft har længe haft skrantende salg med deres smartphones, og derfor bliver Lumia angivet skrottet til vinter.

Lumia 650 (Foto: Microsoft)

Lumia 650 (Foto: Microsoft)

Microsoft købte Lumia mærket af Nokia i 2013. I 2014 kom den første ikke-Nokia producerede Lumia smartphone, Lumia 535. Lavpristelefonen fik et godt salg og var en af de mest solgte Windows Phone telefoner.

Nu er der gået et par år og det har bestemt ikke gået den vej, som Microsoft havde håbet. Populariteten og salgstallene er faldene og Microsoft fik aldrig det momentum, som mange havde spået eller forventet, når en IT-gigant kastede sig ud i et så dyrt projekt.

Microsoft Lumia 650 – her er den

Der har længe været rygter om en Surface telefon, og de tager formentlig kun til, efter Microsoft angiveligt vil stoppe Lumia brandet her til vinter. Hvorvidt det er produktionen eller hele salget er lidt uklart.

En annonym kilde hos Microsoft har nemlig sagt til det amerikanske niche-medie WinBeta, at Microsoft vil stoppe salget af Lumia 550, 650, 950 og 950 XL i december. Men om det er at slutte Microsoft salg, altså stoppe produktionen, eller slutte butikkernes salg er noget uklart.

Derudover har Microsoft ikke annonceret nogle nye smartphones, så hvis butikssalget stopper i december vil det formentlig efterlade et hul i markedet. Rygterne om en Surface phone går på at den tidligst skal komme i foråret 2017, hvis den kommer.

Microsoft Surface mobilen – så vild bliver den

Synes du Microsoft helt skal stoppe deres smartphone-ideer, eller er det godt at nogen tør udfordre Google og Apple?

Mere til historien

Hvis Microsoft stopper med Lumia brandet bliver Lumia 650 den sidste Microsoft Lumia smartphone. Den blev præsenteret 15 februar 2016.

Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Denne iPhone er måske fortid i morgen

Det rygtes, at Apple fjerner den lille iPhone fra deres lineup. Det vil ske, når iPhone 15-serien præsenteres.

(mere…)
Stjernerne har et fast greb om danskernes streaming

Store begivenheder med danske stjerner er det store trækdyr i ny stigning af danskernes streamingforbrug.

(mere…)
MacBooks med M3-chip nærmer sig lancering

Det ser ud til, at Apple har MacBooks med M3-chip på vej inden længe.

(mere…)
Sådan bliver iPhone 15

OVERBLIK: Traditionen tro tager rygterne fart op til iPhone-lanceringen. Vi har samlet de mest sandsynlige forudsigelser på iPhone 15-serien.

(mere…)
Apple fjerner nøglefunktion på nye iPhones

En af de velkendte iPhone-funktioner forsvinder angiveligt på iPhone 15-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram