Rygte: Microsoft Lumia lukkes ned til vinter

3

RYGTE: Microsoft har længe haft skrantende salg med deres smartphones, og derfor bliver Lumia angivet skrottet til vinter.

Lumia 650 (Foto: Microsoft)
Lumia 650 (Foto: Microsoft)

Microsoft købte Lumia mærket af Nokia i 2013. I 2014 kom den første ikke-Nokia producerede Lumia smartphone, Lumia 535. Lavpristelefonen fik et godt salg og var en af de mest solgte Windows Phone telefoner.

Nu er der gået et par år og det har bestemt ikke gået den vej, som Microsoft havde håbet. Populariteten og salgstallene er faldene og Microsoft fik aldrig det momentum, som mange havde spået eller forventet, når en IT-gigant kastede sig ud i et så dyrt projekt.

– Microsoft Lumia 650 – her er den

Der har længe været rygter om en Surface telefon, og de tager formentlig kun til, efter Microsoft angiveligt vil stoppe Lumia brandet her til vinter. Hvorvidt det er produktionen eller hele salget er lidt uklart.

En annonym kilde hos Microsoft har nemlig sagt til det amerikanske niche-medie WinBeta, at Microsoft vil stoppe salget af Lumia 550, 650, 950 og 950 XL i december. Men om det er at slutte Microsoft salg, altså stoppe produktionen, eller slutte butikkernes salg er noget uklart.

Derudover har Microsoft ikke annonceret nogle nye smartphones, så hvis butikssalget stopper i december vil det formentlig efterlade et hul i markedet. Rygterne om en Surface phone går på at den tidligst skal komme i foråret 2017, hvis den kommer.

– Microsoft Surface mobilen – så vild bliver den

Synes du Microsoft helt skal stoppe deres smartphone-ideer, eller er det godt at nogen tør udfordre Google og Apple?

Mere til historien

Hvis Microsoft stopper med Lumia brandet bliver Lumia 650 den sidste Microsoft Lumia smartphone. Den blev præsenteret 15 februar 2016.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer