Microsoft Surface mobilen – så vild bliver den

0

RYGTE: Der har længe været rygter om, at Microsoft var på vej med en Surface Phone, men intet officielt er meldt ud. Nu er der atter nyt på rygtebørsen.

Microsoft Lumia 950 XL (Foto: Microsoft)
Microsoft Lumia 950 XL (Foto: Microsoft)

Rygterne har længe floreret om, at Microsoft ville lancere en Surface Phone og holder de nyeste rygter vand, ja så er det specifikationsmæssigt en telefon i toppen af poppen.

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det den kommer med 8 GB RAM og en Snapdragon 830 processor, som angiveligt kan blive den første med denne processor.

Det er Forbes.com, som har spottet disse informationer, omkring processoren med modelnummeret MSM8998, der måske er Snapdragon 830 processoren fra Qualcomm. De nyeste topmodeller netop nu har Snapdragon 820 processoren.

 – Rygterne om Surface Phone fortsætter

Det ventes, at Microsoft Surface Phone vil få 8 GB RAM, da Snapdragon 830 skulle understøtte op til dette.

Jo flere RAM jo mere vil brugere også kunne få ud af funktionen Continuum, der giver brugerne mulighed for at koble mobiltelefonen til en computerskærm, samt mus og tastatur.

Det er endnu uvist, hvornår Microsoft vil afsløre denne smartphones, som altså netop nu kun eksisterer på rygtebørsen. Men det kunne sagtens være, at Microsoft ville vælge dette navneskifte, da de ikke har særlig stor succes med salget af Lumia-telefonerne.

 – Salget af Microsoft Lumia-telefoner styrtdykker

Microsoft har ikke selv hverken be- eller afkræftet de mange rygter.

Mere til historien

Der er også rygter om, at Samsung kommer med en Galaxy Note 6 i efteråret, som ligeledes får 8 GB RAM. Det er dog heller ikke hverken be- eller afkræftet på nuværende tidspunkt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer