Salget af Microsofts Lumia-telefoner styrtdykker

Det går alt andet end frem for salget af Microsofts Lumia-telefoner, der i første kvartal 2016 har oplevet et markant fald.

Microsoft Lumia 950 XL (Foto: MereMobil.dk)

Microsoft Lumia 950 XL (Foto: MereMobil.dk)

Da Microsoft i efteråret 2015 offentliggjorde Windows 10 og de nye Lumia-topmodeller, Lumia 950 og Lumia 950 XL, håbede mange på, at det kunne være det, som fik vendt de dårlige salgstal. Men endnu engang er successen udeblevet for Microsoft på smartphone-markedet.

 – TEST: Microsoft Lumia 950 XL – det kunne have været så godt

Og denne udeblivelse af succes understreges atter ved det netop offentliggjorte regnskab for 1. kvartal 2016. Her fremgår det nemlig, at det kun er lykkedes Microsoft at sælge 2,3 millioner Lumia-telefoner i de første tre måneder i år. Dette er et markant fald på hele 73 procent i forhold til samme kvartal sidste år, hvor det lykkedes Microsoft at sælge 8,6 millioner Lumia-telefoner. Det skriver GSMArena.com.

Sammenlignes med sidste års 4. kvartal, så er der også tale om et mærkbart salg. Her blev solgt 4,5 millioner Lumia-telefoner.

 – Se forskellene på Lumia 950 og Lumia 950 XL

Microsoft afslørede også, at salget af ikke-Lumia smartphones lød på 15,7 millioner eksemplarer, hvilket var et fald fra 24,7 millioner i forhold til samme tidspunkt sidste år. Det skriver GSMArena.com.

Omsætningen i Microsofts smartphone-afdeling er på 46 procent.

Det er spændende om Microsoft er klar med et modtræk til det markante salgstal eller de ender med at trække sig helt ud af smartphone-markedet.

Mere til historien

Microsoft har under deres BUILD-konference oplyst, at der nu er 270 millioner enheder på verdensplan, som har Windows 10 installeret.

Mindre end 1 million solgte Lumia-telefoner sidste kvartal

Microsoft har offentliggjort deres kvartalsregnskab for fjerde kvartal 2016, hvilket afslører der snart ikke sælges flere Lumia-telefoner.

(mere…)
Rygte: Microsoft Lumia lukkes ned til vinter

RYGTE: Microsoft har længe haft skrantende salg med deres smartphones, og derfor bliver Lumia angivet skrottet til vinter.

(mere…)
Nokia kommer tilbage – Android-telefoner på vej

Nokia gør comeback på mobilmarkedet med Android telefoner og tablets. En ændret Microsoft strategi har gjort det muligt.

(mere…)
Lumia 535 er den mest populære Windows Phone

Lumia 520 var længe den mest populære Windows Phone på verdensplan, men den er nu blevet overhalet indenom af Lumia 535, der nu har størst markedsandel på Windows Phone.

(mere…)
Microsoft Lumia 650 – her er den

Microsofts hidtil tyndeste smartphone er Lumia 650. Den måler kun 6.9 millimeter. Mobilen er født med Windows 10 Mobile, og en venlig prissætning.

(mere…)
Microsoft på vej med Lumia 650 – se billeder og lanceringsdato

RYGTE: Microsoft skulle være på vej med Lumia 650, og ifølge de seneste rygter, vil den blive afsløret inden Mobile World Congress. Læs mere her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram