Salget af Microsofts Lumia-telefoner styrtdykker

0

Det går alt andet end frem for salget af Microsofts Lumia-telefoner, der i første kvartal 2016 har oplevet et markant fald.

Microsoft Lumia 950 XL (Foto: MereMobil.dk)
Microsoft Lumia 950 XL (Foto: MereMobil.dk)

Da Microsoft i efteråret 2015 offentliggjorde Windows 10 og de nye Lumia-topmodeller, Lumia 950 og Lumia 950 XL, håbede mange på, at det kunne være det, som fik vendt de dårlige salgstal. Men endnu engang er successen udeblevet for Microsoft på smartphone-markedet.

 – TEST: Microsoft Lumia 950 XL – det kunne have været så godt

Og denne udeblivelse af succes understreges atter ved det netop offentliggjorte regnskab for 1. kvartal 2016. Her fremgår det nemlig, at det kun er lykkedes Microsoft at sælge 2,3 millioner Lumia-telefoner i de første tre måneder i år. Dette er et markant fald på hele 73 procent i forhold til samme kvartal sidste år, hvor det lykkedes Microsoft at sælge 8,6 millioner Lumia-telefoner. Det skriver GSMArena.com.

Sammenlignes med sidste års 4. kvartal, så er der også tale om et mærkbart salg. Her blev solgt 4,5 millioner Lumia-telefoner.

 – Se forskellene på Lumia 950 og Lumia 950 XL

Microsoft afslørede også, at salget af ikke-Lumia smartphones lød på 15,7 millioner eksemplarer, hvilket var et fald fra 24,7 millioner i forhold til samme tidspunkt sidste år. Det skriver GSMArena.com.

Omsætningen i Microsofts smartphone-afdeling er på 46 procent.

Det er spændende om Microsoft er klar med et modtræk til det markante salgstal eller de ender med at trække sig helt ud af smartphone-markedet.

Mere til historien

Microsoft har under deres BUILD-konference oplyst, at der nu er 270 millioner enheder på verdensplan, som har Windows 10 installeret.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer