Microsoft: 270 millioner enheder har nu Windows 10

0

KORT NYT: Microsoft offentliggjorde i sidste uge til deres Build konference, at der nu er mere end 270 millioner enheder, som har Windows 10 installeret.

Windows 10I sidste uge afholdte Microsoft deres årlige BUILD-event, hvor de blandt andet har fortalt nærmere om de kommende nyheder i Windows 10 opdateringen Redstone.

Windows 10 – de kommende nyheder i Redstone

Men foruden nyheder, så kunne Terry Myerson også oplyse, at der nu er mere end 270 millioner enheder, som har Windows 10 installeret. Det skriver Afterdawn.com.

Microsoft har tidligere udtalt, at deres mål var at operativsystemet er installeret på en milliard enheder ved slutningen af næste år – og de nærmer sig da også mere og mere, selvom der fortsat er lang vej. Microsoft kunne i januar fortælle, at der var mere end 200 millioner, som havde installeret Windows 10.

 – Windows 10 nu installeret på 200 mio. enheder

Windows 10 er også den hurtigst udbredte Windows-version nogensinde, hvilket formentlig også skyldes at opdateringen har været gratis.

Det ventes, at Microsoft udsender Windows 10 Redstone i juli, hvor det er et år siden Windows 10 blev tilgængeligt.

Mere til historien

Sommerens store opdatering byder blandt andet på muligheden for, at køre Windows 10 applikationer fra Windows Store på din Xbox One.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer