Windows 10 – de kommende nyheder i Redstone

0

Microsoft har netop løftet sløret for de nyheder, der kommer i Windows 10 opdateringen ”Redstone” ved deres konference Build 16.

Windows 10Microsoft Build 2016 har netop været stedet, hvor Microsoft har løftet lidt af sløret for, hvad den næste store Windows 10 opdatering kommer til at byde på.

Microsoft: Nu er Windows 10 færdig

Indtil videre har opdateringen været kendt under kodenavnet ”Redstone”, men vil i fremtiden være kendt under navnet ”Anniversary Update”. Hvilket kunne tyde på, at den frigives omkring 1 års dagen for Windows 10.

Denne ”Anniversary Update” bliver også gratis for alle, som benytter Windows 10.

Større sikkerhed og meget andet

En af de ting, som der lægges vægt på med ”Anniversary Update” er sikkerhed. Det sker blandt andet med Windows Hello, der gør det muligt at logge ind på computere via fingeraftrykslæsere eller ansigtsgenkendelse.

Microsoft: Windows 10 nu installeret på 200 millioner enheder

Den nye opdatering giver også øget funktionalitet til den pen, som medfølger Surface Pro. Hvor en ny applikation vil gøre det muligt, at oprette, skrive og redigere noter direkte fra låseskærmen.

Og desuden kommer Windows 10 et skridt nærmere Open Source med opdateringen.

Mere til historien

Microsoft frigav Windows 10 Mobile til de første enheder i medio marts, hvilket var noget senere end ventet, da det først havde heddet opdateringen ville være klar december 2015.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer