Microsoft: Nu er Windows 10 færdig

0

Windows 10 ligger nu klar til udgivelse. Preview 10240 er blevet ophævet til endelig version.

Windows 10Windows 10 frigives til offentligheden den 29. juli 2015, og dem som har reserveret deres opgradering, bliver de første, der kan hente den seneste store Windows-version.

Microsoft er faktisk allerede klar med den endelige udgave af Windows 10, og denne kan medlemmer af Microsofts Insider-program allerede nu hente.

Preview-udgaven med versionsnummeret 10240 er, ifølge Microsoft, ophævet til ”final release”. Det betyder ikke, at der ikke kan komme ændringer inden den 29. juli, da Windows 10 er såkaldt ”software as a service” der modtager løbende opdateringer.

Version 10240 er også den udgave der sendes ud til hardware-producenterne, som snart kommer med nye Windows 10-baserede produkter.

Windows 10 indeholder mange nyheder, men i hverdagen er den nye internet-browser nok blandt de mere interessante. Internet Explorer var kendt som markedets, vist nok, langsomste browser, men det er med Edge, som den nye hedder, blevet opjusteret betydeligt.

Edge skulle, ifølge Microsoft, endda være hurtigere end både Chrome og Safari særligt omkring håndteringen af JavaScript.

Mere til historien

Windows 10 kommer som tidligere Windows-udgivelser i flere versioner. Blandt andet Windows 10 Pro og Windows 10 Mobile.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer