Microsoft: Nu er Windows 10 færdig

Windows 10 ligger nu klar til udgivelse. Preview 10240 er blevet ophævet til endelig version.

Windows 10Windows 10 frigives til offentligheden den 29. juli 2015, og dem som har reserveret deres opgradering, bliver de første, der kan hente den seneste store Windows-version.

Microsoft er faktisk allerede klar med den endelige udgave af Windows 10, og denne kan medlemmer af Microsofts Insider-program allerede nu hente.

Preview-udgaven med versionsnummeret 10240 er, ifølge Microsoft, ophævet til ”final release”. Det betyder ikke, at der ikke kan komme ændringer inden den 29. juli, da Windows 10 er såkaldt ”software as a service” der modtager løbende opdateringer.

Version 10240 er også den udgave der sendes ud til hardware-producenterne, som snart kommer med nye Windows 10-baserede produkter.

Windows 10 indeholder mange nyheder, men i hverdagen er den nye internet-browser nok blandt de mere interessante. Internet Explorer var kendt som markedets, vist nok, langsomste browser, men det er med Edge, som den nye hedder, blevet opjusteret betydeligt.

Edge skulle, ifølge Microsoft, endda være hurtigere end både Chrome og Safari særligt omkring håndteringen af JavaScript.

Mere til historien

Windows 10 kommer som tidligere Windows-udgivelser i flere versioner. Blandt andet Windows 10 Pro og Windows 10 Mobile.

Microsofts køb af Activision Blizzard er godkendt i EU

Konkurrencemyndighederne i EU har godkendt den historiske store handel af Activision Blizzard, som Microsoft foretog i starten af 2022.

(mere…)
EA-chef: Microsofts opkøb af Activision Blizzard betyder ikke noget

Microsofts opkøb af Activision Blizzard er ikke uden problemer. Konkurrenten EA er dog ikke bekymret, lyder det fra topchefen.

(mere…)
UK: Microsofts opkøb af Activision er afvist

De engelske myndigheder har spændt ben for godkendelse af Microsofts ønskede opkøb af Activision Blizzard Entertainment.

(mere…)
Windows 10 lukker om to år

Kører du Windows 10, skal du inden længe overveje at opdatere til Windows 11.

(mere…)
Vil Samsung droppe Google og tilføje Bing?

Samsung overvejer, ifølge rygterne, at droppe Google som søgemaskine i telefonerne. Kan Bing erstatte Google?

(mere…)
Sådan tilføjer du Snapchats linser til dit næste Teams-møde

Snapchat kan nu bruges i Microsoft Teams. Brugerne kan vælge blandt 26 linser f.eks. forvandling til tegneseriefigur.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram