Rygterne om Surface Phone fra Microsoft fortsætter

RYGTE: Microsoft har endnu ikke selv meldt noget officielt ud, men der er kommet nyt liv i rygterne om en Surface Phone.

Microsoft

Microsoft

Salget af Lumia-telefonerne går kun en vej – og det er ikke op. Faktisk erklærer hjemmesiden The Verge Windows Phone-telefonerne for døde.

Måske Microsoft derfor tænker, at det ville være klogt at få gjort noget ved den længe rygtede Surface Phone. Sikkert er det i hvert fald, at hvis du indtaster surfacephone.com i din browser, så bliver du dirigeret ind på Microsofts Surface-website.

 – Er Microsoft på vej med Surface Phone?

Beviset i dette er dog ikke stærkt nok i sig selv, da det også kan være fordi Microsoft gerne vil eje dette domænenavn, og dermed få folk ind på deres egen hjemmeside frem for en med rygter. Dette har Twitter-profilen @Evleaks markeret og oplyst, at Microsoft faktisk købte domænet for mere end et år siden, men det først er kommet i pressens søgelys nu.

Evan Blass, manden bag @Evleaks, mener heller ikke, at vi er tættere på en Surface Phone nu, hvor det altså er officielt at Microsoft har købt domænet Surfacephone.com.

 – Windows 10 nu installeret på 200 mio. enheder

Om der er noget om snakken eller ej, ja det må tiden så vise. Det er i hvert fald et rygte, som har floreret i lang tid.

Og tilbage i oktober, da Microsoft præsenterede både nye Surface-enheder og de nyeste Lumia-telefoner, lød det også, at afdelingen bag Microsofts Surface-tablets var på vej med en smartphone. Denne afdeling er nu blevet lagt sammen med Microsofts smartphone-afdeling.

Microsoft kan dog vurdere, at en Surface Phone er højaktuel nu hvor salget af Windows Phones er styrtdykkende og troen fra diverse medier vidst er væk på disse produkter.

 – Er det slut for Windows Phone?

MereMobil.dk følger med og er spændt på om vi i fremtiden vil se en Surface Phone.

Mere til historien

Microsoft har derimod haft mere held med deres Surface-tablet, hvor de i oktober måned solgte flere Surface-enheder end Apple solgte iPads.

Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Salget af Xbox-konsoller er i frit fald

Xbox-konsoller kan måske forsvinde helt ud af markedet. Sådan lyder meldingen fra spil-analytiker.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram