Rygterne om Surface Phone fra Microsoft fortsætter

0

RYGTE: Microsoft har endnu ikke selv meldt noget officielt ud, men der er kommet nyt liv i rygterne om en Surface Phone.

Microsoft
Microsoft

Salget af Lumia-telefonerne går kun en vej – og det er ikke op. Faktisk erklærer hjemmesiden The Verge Windows Phone-telefonerne for døde.

Måske Microsoft derfor tænker, at det ville være klogt at få gjort noget ved den længe rygtede Surface Phone. Sikkert er det i hvert fald, at hvis du indtaster surfacephone.com i din browser, så bliver du dirigeret ind på Microsofts Surface-website.

 – Er Microsoft på vej med Surface Phone?

Beviset i dette er dog ikke stærkt nok i sig selv, da det også kan være fordi Microsoft gerne vil eje dette domænenavn, og dermed få folk ind på deres egen hjemmeside frem for en med rygter. Dette har Twitter-profilen @Evleaks markeret og oplyst, at Microsoft faktisk købte domænet for mere end et år siden, men det først er kommet i pressens søgelys nu.

Evan Blass, manden bag @Evleaks, mener heller ikke, at vi er tættere på en Surface Phone nu, hvor det altså er officielt at Microsoft har købt domænet Surfacephone.com.

 – Windows 10 nu installeret på 200 mio. enheder

Om der er noget om snakken eller ej, ja det må tiden så vise. Det er i hvert fald et rygte, som har floreret i lang tid.

Og tilbage i oktober, da Microsoft præsenterede både nye Surface-enheder og de nyeste Lumia-telefoner, lød det også, at afdelingen bag Microsofts Surface-tablets var på vej med en smartphone. Denne afdeling er nu blevet lagt sammen med Microsofts smartphone-afdeling.

Microsoft kan dog vurdere, at en Surface Phone er højaktuel nu hvor salget af Windows Phones er styrtdykkende og troen fra diverse medier vidst er væk på disse produkter.

 – Er det slut for Windows Phone?

MereMobil.dk følger med og er spændt på om vi i fremtiden vil se en Surface Phone.

Mere til historien

Microsoft har derimod haft mere held med deres Surface-tablet, hvor de i oktober måned solgte flere Surface-enheder end Apple solgte iPads.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer