Microsoft Lumia 535 – lavpris Windows Phone

Lumia 535 er den første Lumia-smartphone uden Nokia i navnet. Microsoft Lumia 535 er en prisbillig Windows Phone-mobil.

Microsoft Lumia 535

Microsoft Lumia 535

Når du køber en lavpris Lumia-telefon, er mobilen stadig forholdsvis velfungerende. Styresystemet Windows Phone er relativt lidt resursekrævende, og derfor kører det godt, selv på hardware med lave specifikationer.

Sådan er det også for Microsoft Lumia 535, der kører på Windows Phone 8.1 (med Lumia Denim). Det er samtidigt den første telefon efter Microsofts opkøb af Nokias mobilforretning, der ikke står Nokia på. I stedet er det ”Microsoft” der er printet på for- og bagsiden.

Lumia 535 har fem tommer skærm, med en opløsning på 960 x 540 pixels. Overfladen er beskyttet af Gorilla Glass 3 fra Corning.

Der er 1 GB RAM og 8 GB indbygget hukommelse der med et MicroSD-kort kan udvides med yderligere 128 GB.

Hovedkameraet kommer med 5 megapixels opløsning (f/2.4) og autofokus. Der er også blevet plads til en LED-fotolampe på bagsiden. Frontkameraet er ligeledes på 5 megapixels.

Motoren er en Qualcomm Snapdragon 200 på 1,2 GHz quad-core.

Lumia 535 vejer 146 gram og måler 140,2 x 72,4 x 8,8 mm.

Link: Flere specifikationer på Microsoft Lumia 535

På softwaresiden er der adgang til OneDrive, Microsoft Office med Word, Excel og Powerpoint og desuden kan telefonen naturligvis bruges sammen med Microsofts, og andre udbyderes, mailtjenester.

Lumia 535 vil sandsynligvis lande på det danske marked til en pris omkring 1.100-1.200 kroner uden abonnement. Den præcise dato for salgsstart er endnu ikke offentliggjort.

Mere til historien

Lumia 535 findes også i en dual-SIM udgave, men det vides endnu ikke om denne variant kommer til Danmark. Det vil afhænge af marked og operatør, oplyser Microsoft.

Nu har Microsoft slukket for mobilen

Windows 10 Mobile er desværre fortid. Det samme er Microsofts engagement på mobile styresystemer. Husker du da det startede?

(mere…)
Officielt farvel til et lovende styresystem

Øv! Så gik det ikke mere. Jeg holdt ellers rigtigt meget af dette styresystem på smartphones. Det var nyt, frisk og smart. Desværre slog det aldrig igennem.

(mere…)
Nekrolog: Windows på mobilen er død

Efter 20 år på mobilen er det slut. Microsoft har trukket stikket til Windows på mobilen.

(mere…)
Microsoft arbejdede på en næsten kantløs Lumia

Lumia 435 skulle have været en næsten kantløs lowend-mobil, men blev droppet. Se prototypen her.

(mere…)
Windows Phone er for alvor død – farvel til Microsofts mobilplatform

Glem alt om at få opdateret din Windows Phone med nye funktioner eller sikkerhedsrettelser. Microsoft har trukket stikket.

(mere…)
MobilePay og WeShare siger farvel til Windows

MobilePay stopper udviklingen af MobilePay-applikationen til Windows platformen. Så Windows Phone brugere vil inden længe ikke kunne bruge MobilePay.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram