Microsoft Lumia 535 – lavpris Windows Phone

3

Lumia 535 er den første Lumia-smartphone uden Nokia i navnet. Microsoft Lumia 535 er en prisbillig Windows Phone-mobil.

Microsoft Lumia 535
Microsoft Lumia 535

Når du køber en lavpris Lumia-telefon, er mobilen stadig forholdsvis velfungerende. Styresystemet Windows Phone er relativt lidt resursekrævende, og derfor kører det godt, selv på hardware med lave specifikationer.

Sådan er det også for Microsoft Lumia 535, der kører på Windows Phone 8.1 (med Lumia Denim). Det er samtidigt den første telefon efter Microsofts opkøb af Nokias mobilforretning, der ikke står Nokia på. I stedet er det ”Microsoft” der er printet på for- og bagsiden.

Lumia 535 har fem tommer skærm, med en opløsning på 960 x 540 pixels. Overfladen er beskyttet af Gorilla Glass 3 fra Corning.

Der er 1 GB RAM og 8 GB indbygget hukommelse der med et MicroSD-kort kan udvides med yderligere 128 GB.

Hovedkameraet kommer med 5 megapixels opløsning (f/2.4) og autofokus. Der er også blevet plads til en LED-fotolampe på bagsiden. Frontkameraet er ligeledes på 5 megapixels.

Motoren er en Qualcomm Snapdragon 200 på 1,2 GHz quad-core.

Lumia 535 vejer 146 gram og måler 140,2 x 72,4 x 8,8 mm.

Link: Flere specifikationer på Microsoft Lumia 535

På softwaresiden er der adgang til OneDrive, Microsoft Office med Word, Excel og Powerpoint og desuden kan telefonen naturligvis bruges sammen med Microsofts, og andre udbyderes, mailtjenester.

Lumia 535 vil sandsynligvis lande på det danske marked til en pris omkring 1.100-1.200 kroner uden abonnement. Den præcise dato for salgsstart er endnu ikke offentliggjort.

Mere til historien

Lumia 535 findes også i en dual-SIM udgave, men det vides endnu ikke om denne variant kommer til Danmark. Det vil afhænge af marked og operatør, oplyser Microsoft.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer