Samsungs batteriskandale fortsætter – Note 4 eksploderet hos TV 2

16

Samsung har haft et par uheldige uger, men nu begynder ældre mobiler også at have farlige batterier.

Samsung Note 4 eksploderet hos TV2 i Odense
Samsung Note 4 eksploderet hos TV2 i Odense

Samsung har med salget af deres luksus-phablet Galaxy Note 7 fået en dårlig start på september. Så dårlig at de måtte stoppe salget af Note 7 og tilbagekalde en del af de solgte Note 7’ere. Imens skulle de nye Note 7 ejere slukke mobilen og lægge den væk. Flyselskaber ville end ikke have telefonen ombord.

 – Samsung: Lanceringen af Note 7 er udskudt

Nu kan det vise sig, at problemet er endnu større og ikke kun gælder for Note 7. I går eftermiddag (14/9 2016) fik en medarbejder hos TV 2 i Odense sig en ubehagelig oplevelse. Anders Leby, der arbejder på TV 2 Play, var på vej til et møde da noget begyndte at gære.

– “Jeg havde lige sat mig i et mødelokale. Jeg syntes, at min telefon føltes meget varm og begyndte at lugte lidt underligt brændt. Så jeg skyndte mig at pille coveret af den for at tage batteriet ud, men jeg nåede ikke at pille det af, før den pludselig hævede op til dobbelt størrelse. Jeg smed den fra mig på bordet og løb væk. Jeg nåede vel to meter væk, før jeg hørte et højt smæld. Hele lokalet lugtede af røg og jeg havde noget sort på fingrene fra telefonen. Heldigvis kom jeg ikke selv til skade,” fortæller Anders Leby.

Det er lidt af en oplevelse at skulle fortælle sine kollegaer, som i de tilstående lokaler troede at nogen affyrede fyrværkeri indenfor.

Samsung ønsker ikke at kommentere

Samsung Note 4 eksploderet hos TV2 i Odense
Samsung Note 4 eksploderet hos TV2 i Odense

Medarbejderen og TV 2 har naturligvis været i kontakt med Samsung Danmark, som ikke ønsker at kommentere noget offentligt.

– “Vi kommenterer ikke på enkeltsager, så længe de er ved at blive undersøgt, men vi råder altid vores kunder til at kontakte kundeservice,” siger Hanna Brenner, kommunikationsansvarlig for Samsung Danmark, til TV 2.

Anders Levy’s Galaxy Note 4 var kun ét år gammel og han skulle efter sigende primært bruge den originale lader, men i mødelokalet var telefonen ikke tilsluttet lader. Dog havde han på vej til mødelokalet tabt telefonen på trægulvet hos TV 2.

– Note 7-problemer sender Samsungs aktie nedad

Lad os håbe for Samsung ejere og Samsung selv, at dette er et enestående tilfælde, og at andre Note 4 ejere ikke også skal begynde at frygte for at deres telefon eksploderer.

Mere til historien

Samsung Galaxy Note 7 blev lanceret den 19 august og efter at kunderne har fået telefonen er mindst 35 telefoner gået i brand. Dog nåede Note 7 ikke at få salgsstart i Danmark.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer