Samsungs batteriskandale fortsætter – Note 4 eksploderet hos TV 2

Samsung har haft et par uheldige uger, men nu begynder ældre mobiler også at have farlige batterier.

Samsung Note 4 eksploderet hos TV2 i Odense

Samsung Note 4 eksploderet hos TV2 i Odense

Samsung har med salget af deres luksus-phablet Galaxy Note 7 fået en dårlig start på september. Så dårlig at de måtte stoppe salget af Note 7 og tilbagekalde en del af de solgte Note 7’ere. Imens skulle de nye Note 7 ejere slukke mobilen og lægge den væk. Flyselskaber ville end ikke have telefonen ombord.

 – Samsung: Lanceringen af Note 7 er udskudt

Nu kan det vise sig, at problemet er endnu større og ikke kun gælder for Note 7. I går eftermiddag (14/9 2016) fik en medarbejder hos TV 2 i Odense sig en ubehagelig oplevelse. Anders Leby, der arbejder på TV 2 Play, var på vej til et møde da noget begyndte at gære.

– “Jeg havde lige sat mig i et mødelokale. Jeg syntes, at min telefon føltes meget varm og begyndte at lugte lidt underligt brændt. Så jeg skyndte mig at pille coveret af den for at tage batteriet ud, men jeg nåede ikke at pille det af, før den pludselig hævede op til dobbelt størrelse. Jeg smed den fra mig på bordet og løb væk. Jeg nåede vel to meter væk, før jeg hørte et højt smæld. Hele lokalet lugtede af røg og jeg havde noget sort på fingrene fra telefonen. Heldigvis kom jeg ikke selv til skade,” fortæller Anders Leby.

Det er lidt af en oplevelse at skulle fortælle sine kollegaer, som i de tilstående lokaler troede at nogen affyrede fyrværkeri indenfor.

Samsung ønsker ikke at kommentere

Samsung Note 4 eksploderet hos TV2 i Odense

Samsung Note 4 eksploderet hos TV2 i Odense

Medarbejderen og TV 2 har naturligvis været i kontakt med Samsung Danmark, som ikke ønsker at kommentere noget offentligt.

– “Vi kommenterer ikke på enkeltsager, så længe de er ved at blive undersøgt, men vi råder altid vores kunder til at kontakte kundeservice,” siger Hanna Brenner, kommunikationsansvarlig for Samsung Danmark, til TV 2.

Anders Levy’s Galaxy Note 4 var kun ét år gammel og han skulle efter sigende primært bruge den originale lader, men i mødelokalet var telefonen ikke tilsluttet lader. Dog havde han på vej til mødelokalet tabt telefonen på trægulvet hos TV 2.

– Note 7-problemer sender Samsungs aktie nedad

Lad os håbe for Samsung ejere og Samsung selv, at dette er et enestående tilfælde, og at andre Note 4 ejere ikke også skal begynde at frygte for at deres telefon eksploderer.

Mere til historien

Samsung Galaxy Note 7 blev lanceret den 19 august og efter at kunderne har fået telefonen er mindst 35 telefoner gået i brand. Dog nåede Note 7 ikke at få salgsstart i Danmark.

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram