iOS 10 kan blive den hurtigst udbredte iOS-version

0

Nye tal fra analysefirmaet Mixpanel viser, at iOS 10 kan slå iOS 9, når det handler om, at være den hurtigst udbredte iOS-version.

iPhone 7 i Guld (Foto: Apple)
iPhone 7 i Guld (Foto: Apple)

Apple meldte sidste år ud, at iOS 9 var den hurtigst udbredte software-opdatering på daværende tidspunkt til iOS-enheder.

 – iPhone gennem tiden – sådan har iOS udviklet sig

Ifølge Apple, så havde mere end halvdelen af alle aktive iOS-enheder opdateret til iOS 9 den 19. september 2015. iOS 9 blev frigivet den 16. september 2015, så det var altså på de første tre dage, at versionen blev installeret så mange gange.

Tallene var baseret på downloads i Apples App Store.

Apple: iOS 9 er den hurtigst udbredte nogensinde

Men denne rekord kan måske blive slået nu. I hvert fald er iOS 10, som Apple frigav til offentligheden i går, kommet rigtig godt fra start.

Udbredelsen af iOS-versionerne 24 timer efter frigivelsen af iOS 10 (Kilde: Mixpanel)
Udbredelsen af iOS-versionerne 24 timer efter frigivelsen af iOS 10 (Kilde: Mixpanel)

Skal man tro de nyeste tal fra analysefirmaet Mixpanel, så var iOS 10 installeret på 14,46 procent af alle aktive iOS-enheder kun 24 timer efter frigivelsen. Og sidste år var iOS 9 installeret på 12,60 procent af alle enheder 24 timer efter den blev frigivet. Det skriver MacRumors.com.

Nu kan du hente iOS 10 til iPhone og iPad

Det tyder derfor også på, at de problemer der opstod i forbindelse med iOS 10 opdateringen i går aftes ikke betød noget. Apple løste også problemet inden for en time, men der var dog allerede mange berørte iOS-enheder.

Tallene kan dog være anderledes fra Apple selv, men disse er ikke offentliggjort endnu.

 – iPhone 7 og iPhone 7 Plus – det siger anmelderne

Derfor er chancen også stor for, at iOS 10 slår rekorden og bliver den hurtigst udbredte iOS-version i historien. Flere brugere vil også opdatere inden weekenden og salgsstarten af iPhone 7 og iPhone 7 Plus er fredag den 16. september 2016 i de første lande – og her er iOS 10 installeret fra salgsæsken.

 – iPhone 7 og iPhone 7 Plus – dansk pris og tilgængelighed

Mere til historien

iOS 9 har på nuværende tidspunkt 80,98 procent af markedsandelen, mens 4,56 procent af alle aktive iOS-enheder har iOS 8 eller ældre versioner. Disse tal er også fra Mixpanel – og fra fordelingen onsdag den 14. september 2016 klokken 19.00 (dansk tid).

Læs også:
Apple vil ikke oplyse iPhone 7 salgstal
Specifikationerne på iPhone 7 og iPhone 7 Plus

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer