KLC Erhverv skærer ned til syv afdelinger

0

KLC Erhverv skærer ned i antallet af afdelinger. Samarbejdet med Atea bliver derfor løsere. Atea vil satse mere på direkte salg til kunderne.

Keld Scheel, kædedirektør i KLC Erhverv ved åbningen (Foto: KLC Erhverv)
Keld Scheel, kædedirektør i KLC Erhverv ved åbningen (Foto: KLC Erhverv)

Nogle af de erhvervsbutikker, som i forbindelse med den store omstrukturering af TDC Erhvervscenter, blev smidt ud af kæden, er lukket.

Den nye telekæde KLC Erhverv startede med at være 12 butikker for et år siden. Nu er der kun syv tilbage. KLC har senest lukket afdelingerne i Aalborg og Holstebro. Disse kan føjes til Horsens, Thisted og Randers, som heller ikke længere indgår i KLC Erhverv.

– ”Der er ikke den store dramatik i det her. Der var ikke behov for så mange fysiske butikker, som vi regnede med da vi startede, og vi har taget en smule fejl i forbindelse med opstarten. Fysiske afdelinger er ikke længere nødvendige i samme omfang som tidligere, markedet har ændret sig. Det er vigtigere at have færre, men stærkere butikker,” fortæller Keld Scheel, kædedirektør i KLC Erhverv til MereMobil.dk.

Keld Scheel kommer dermed frem til samme konklusion, som TDC Erhvervcenter gjorde tilbage i efteråret 2014, hvor 60 samarbejdsaftaler i TDC Erhvervscenter blev opsagt. I dag er der 15 TDC Erhvervscenter lokationer tilbage.

Kædedirektøren hos KLC vil ikke spå om fremtiden, men på nuværende tidspunkt er der ikke planer om yderligere lukninger.

Løsere samarbejde med Atea

Den 2. marts 2015 gik Atea ind i samarbejdet med KLC Erhverv, der fik adgang til forhandling af Ateas produktsortiment. Det blev dengang fremlagt som, at Atea nærmest reddede de opsagte TDC Erhvervscenter butikker, men i dag er samarbejdet anderledes, end da det blev etableret.

– ”Vi samarbejder stadig med Atea, men vi må erkende, at vi nok mere er mobilfolk end IT-folk. Jeg vil betegne samarbejdet med Atea som løsere end det var for et år siden. Vi kan stadig købe ind hos Atea, men vores fokus har ændret sig,” forklarer Keld Scheel.

Overfor MereMobil.dk bekræfter Atea det løsere samarbejde med KLC Erhverv.

Atea: KLC har mindre betydning

Ved etableringen af KLC Erhverv gik Atea ind i samarbejdet for fuld tryk, da Atea også selv var blevet opsagt som samarbejdspartner med TDC Erhvervscenter, men KLC Erhverv blev knapt så stort som oplægget ved etableringen lagde op til.

– ”Når KLC Erhverv bliver mindre, bliver det naturligt med et løsere samarbejde. KLC Erhverv har i dag en mindre betydning i markedet, og derfor bruger vi også færre kræfter på samarbejdet. Vi ønsker at vokse i segmentet for mindre- og mellemstore virksomheder, hvilket vi nu skal gøre af andre veje,” fortæller Morten Felding, adm. direktør hos Atea A/S.

Fremover vil Atea satse mere på den digital platform hvor mindre og mellemstore virksomheder kan købe direkte ind hos Atea gennem e-handelsplatformen, og hvor Atea vil stå klar bagved med rådgivning.

Mere til historien

Ved etableringen af KLC Erhverv i marts 2015 blev 150 arbejdspladser på det pågældende tidspunkt sikret.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer