Apple lukker aktiemarkedet med rekord

Gårsdagen aktiemarked blev lukket med en ny rekord fra Apple. Apple Car kan have en finger med i spillet.

Aktie kurs
(Foto: Gerd Altmann)

Apple har allerede rundet flere milepæle på en og to milliarder dollars i markedsværdi. Nu har Apple slået sin egen rekord med den højeste værdi nogensinde ved en lukning af aktiemarkedet.

Den tidligere rekord stammer tilbage fra september 2020. Lige siden er det gået langsomt opad for Apple-aktien, indtil i går den 28. december 2020, hvor de lukkede markedet med en værdi på 2.324 milliarder dollars og en kurs der hedder 136,69 dollars. Det er den højeste markedsværdi ved en lukning, der hidtil er set hos Apple.

Apple hæver andelen for nogle udviklere

Værdimæssigt set var Apple ved at lave en dobbelt-rekord. De var oppe og runde 137,34 dollars. Dette er ikke langt fra rekorden som er på 137,98 dollars, der stammer fra september.

Apple er dermed den rigeste elektronikvirksomhed i USA lige nu.

Apple Car på vej?

Der har tidligere været rygter om en Apple Car som Apple skulle arbejde på. Tidligere på måneden kunne MacRumors meddele, at der er rapporter, som peger på en masseproduktion af en Apple-bil i 2024.

Projektet startede tilbage i 2014 og har derfor været over seks år undervejs indtil nu. Det kan meget vel være de nye rygter som har sat gang i aktiesalget hos Apple.

ANMELDELSE: AirPods Max test – en blandet cocktail

Den kendte analytiker Ming-Chi Kuo tror dog, at vi først får en lancering at se i 2025-2027. Så der er noget tid til endnu, hvor der kan nå at ske meget udvikling.

Mere til historien

Apple Car skulle komme med et revolutionerne batteri, der kan øge batteritiden og sænke batteri-omkostningerne.

Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
Er der overdreven varmeudvikling på iPhone 15 Pro
(mere…)
Apple i modvind med nye iPhone-covers
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram