Apple lukker aktiemarkedet med rekord

2

Gårsdagen aktiemarked blev lukket med en ny rekord fra Apple. Apple Car kan have en finger med i spillet.

Aktie kurs
(Foto: Gerd Altmann)

Apple har allerede rundet flere milepæle på en og to milliarder dollars i markedsværdi. Nu har Apple slået sin egen rekord med den højeste værdi nogensinde ved en lukning af aktiemarkedet.

Den tidligere rekord stammer tilbage fra september 2020. Lige siden er det gået langsomt opad for Apple-aktien, indtil i går den 28. december 2020, hvor de lukkede markedet med en værdi på 2.324 milliarder dollars og en kurs der hedder 136,69 dollars. Det er den højeste markedsværdi ved en lukning, der hidtil er set hos Apple.

Apple hæver andelen for nogle udviklere

Værdimæssigt set var Apple ved at lave en dobbelt-rekord. De var oppe og runde 137,34 dollars. Dette er ikke langt fra rekorden som er på 137,98 dollars, der stammer fra september.

Apple er dermed den rigeste elektronikvirksomhed i USA lige nu.

Apple Car på vej?

Der har tidligere været rygter om en Apple Car som Apple skulle arbejde på. Tidligere på måneden kunne MacRumors meddele, at der er rapporter, som peger på en masseproduktion af en Apple-bil i 2024.

Projektet startede tilbage i 2014 og har derfor været over seks år undervejs indtil nu. Det kan meget vel være de nye rygter som har sat gang i aktiesalget hos Apple.

ANMELDELSE: AirPods Max test – en blandet cocktail

Den kendte analytiker Ming-Chi Kuo tror dog, at vi først får en lancering at se i 2025-2027. Så der er noget tid til endnu, hvor der kan nå at ske meget udvikling.

Mere til historien

Apple Car skulle komme med et revolutionerne batteri, der kan øge batteritiden og sænke batteri-omkostningerne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer