Millionaftale vundet af udbryder fra TDC

Den mindre fynske televirksomhed Mobitel vinder millionaftale med Energinet, der strækker sig i fire år.

Mobitel i Odense
Mobitel i Odense over de kommende fire år levere smartphones og tablets til Energinet for 70 millioner kroner (Foto: MereMobil.dk)

70 ud af 82 millioner kroner. Det er det beløb, som den mindre fynske televirksomhed Mobitel har sikret sig i omsætning via en aftale om at blive leverandør af mobiludstyr til Energinet.

Rammeaftalen med Energinet har en beløbsstørrelse på 82 millioner kroner, hvoraf Mobitel skal levere tablets og smartphones for de 70 millioner kroner.

Smartphones fungerer naturligvis ikke uden mobildækning, hvilket Energinet bliver sikret gennem SIM-kort fra det TDC-ejede Nuuday, som står for abonnementerne.

Nuuday benytter som bekendt TDC’s netværk, der leveres af TDC NET. Netværket er gennem flere undersøgelser udpeget til at være landets bedste mobilnet – og det første netværk med stort set fuld 5G-dækning i hele landet.

Energinet har 1.500 brugere af smartphones i virksomheden samt 500 tablets i omløb, skriver Computerworld.

Aftalen mellem Energinet, Mobitel og Nuuday løber i fire år. Ifølge Computerworld regner Energinet med en udskiftning af smartphones hvert andet år og tablets hvert tredje.

 – ”Vi er en hurtigarbejdende og fleksibel organisation med de helt rigtige kompetencer, hvilket jeg tror, er medvirkende årsag til, at vi kan vinde et udbud som dette. Samtidigt er det et kæmpe skulderklap til en virksomhed som vores og et bevis på, at vi er i stand til at levere til de største virksomheder i Danmark,” fortæller Ole Folmer, direktør i Mobitel, til MereMobil.dk.

I maj 2020 offentliggjorde Ole Folmer og vicedirektør Casper Thodsen, at de klippede navlestrengen til TDC efter 25 års samarbejdet. Det betød, at TDC Erhvervscenter Odense blev til Mobitel.

På egne ben: Nu vender Ole og Casper ryggen til TDC

Adressen og medarbejderne ændrede sig ikke, men en af de store nyheder efter skiftet blev, at Mobitel ikke længere kun tilbyder erhvervskunderne telefoni fra YouSee/TDC, men kan tilbyde kunderne abonnementer fra flere teleselskaber.

Mere til historien

Selskabet bag Mobitel har de seneste fem regnskabsår haft et samlet overskud efter skat på over 20 millioner kroner.

Tusindvis af danskere har manglet 4G i ferien

TDC har siden fredag eftermiddag knoklet for, at få løst et problem, der gjorde, at kunder på TDC NET ikke kunne bruge 4G i udlandet.

(mere…)
Forbruget af mobildata stiger fortsat

Danskernes forbrug af mobildata stiger fortsat, hvilket får TDC Erhverv til at give gratis data sommeren over.

(mere…)
Er TDC’s 10 Gbit/s forbindelse til private nødvendigt?

KOMMENTAR: Nu bliver jeg småsur! 10 Gbit/s er unødvendigt og udbyderen ikke fortæller kunderne hele historien om deres forbindelse.

(mere…)
Lukningen af fastnettet i Danmark starter til årsskiftet

TDC Net trækker ved årsskiftet de første stik til fastnettet i Danmark.

(mere…)
TDC slukker ADSL-forbindelserne

Hvis din internetforbindelse er baseret på ADSL-teknologi, bliver den lukket.

(mere…)
Nu kommer ægte 5G til Danmark

Hidtil har danske mobilbrugere måtte nøjes med en lite-udgave af 5G, men nu er den første operatør klar med et rent 5G-netværk

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram