Millionaftale vundet af udbryder fra TDC

Den mindre fynske televirksomhed Mobitel vinder millionaftale med Energinet, der strækker sig i fire år.

Mobitel i Odense
Mobitel i Odense over de kommende fire år levere smartphones og tablets til Energinet for 70 millioner kroner (Foto: MereMobil.dk)

70 ud af 82 millioner kroner. Det er det beløb, som den mindre fynske televirksomhed Mobitel har sikret sig i omsætning via en aftale om at blive leverandør af mobiludstyr til Energinet.

Rammeaftalen med Energinet har en beløbsstørrelse på 82 millioner kroner, hvoraf Mobitel skal levere tablets og smartphones for de 70 millioner kroner.

Smartphones fungerer naturligvis ikke uden mobildækning, hvilket Energinet bliver sikret gennem SIM-kort fra det TDC-ejede Nuuday, som står for abonnementerne.

Nuuday benytter som bekendt TDC’s netværk, der leveres af TDC NET. Netværket er gennem flere undersøgelser udpeget til at være landets bedste mobilnet – og det første netværk med stort set fuld 5G-dækning i hele landet.

Energinet har 1.500 brugere af smartphones i virksomheden samt 500 tablets i omløb, skriver Computerworld.

Aftalen mellem Energinet, Mobitel og Nuuday løber i fire år. Ifølge Computerworld regner Energinet med en udskiftning af smartphones hvert andet år og tablets hvert tredje.

 - ”Vi er en hurtigarbejdende og fleksibel organisation med de helt rigtige kompetencer, hvilket jeg tror, er medvirkende årsag til, at vi kan vinde et udbud som dette. Samtidigt er det et kæmpe skulderklap til en virksomhed som vores og et bevis på, at vi er i stand til at levere til de største virksomheder i Danmark,” fortæller Ole Folmer, direktør i Mobitel, til MereMobil.dk.

I maj 2020 offentliggjorde Ole Folmer og vicedirektør Casper Thodsen, at de klippede navlestrengen til TDC efter 25 års samarbejdet. Det betød, at TDC Erhvervscenter Odense blev til Mobitel.

På egne ben: Nu vender Ole og Casper ryggen til TDC

Adressen og medarbejderne ændrede sig ikke, men en af de store nyheder efter skiftet blev, at Mobitel ikke længere kun tilbyder erhvervskunderne telefoni fra YouSee/TDC, men kan tilbyde kunderne abonnementer fra flere teleselskaber.

Mere til historien

Selskabet bag Mobitel har de seneste fem regnskabsår haft et samlet overskud efter skat på over 20 millioner kroner.

De fleste har trukket stikket til fastnettelefonen

Du kan ikke længere kræve at få en fastnettelefon-linje i Danmark.

(mere…)
TDC afliver gammel bekendt - så hurtigt går det

TDC slukker for 3G for at gøre plads til 4G og 5G.

(mere…)
TDC tvinger Fastspeed til prisstigninger

Fastspeed har netop sendt et brev ud til deres kunder, hvor de oplyser, prisen stiger på 1000/100 Mbit/s bredbåndsforbindelsen.

(mere…)
Ny kundeflugt fra Nuuday

TV-kunderne siver forsat væk fra TDC Group, mens Nuuday trækker flere og flere mobilkunder til sig.

(mere…)
Her Danmarks bedste og dårligste mobilnet

TDC har det bedste mobilnet i Danmark, mens teleselskabet 3 overrasker positivt. Telia skraber bunden på flere parametre.

(mere…)
Omfattende TDC-nedbrud er løst - netværket kører igen

TDC's mobilnetværk var i dag ramt af en fejl, der gjorde, at du ikke kunne ringe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram