På egne ben: Nu vender de ryggen til TDC

En stor udbyder af erhvervstelefoni kapper nu navlestrengen til TDC. Mobitel satser på totalløsninger og har lagt navnet "TDC Erhvervscenter" bag sig.

Ole og Casper mobitel
Casper Thodsen og Ole Folmer lægger TDC Erhvervscenter Odense bag sig og vil nu satse bredere. Det nye navn er Mobitel (Foto: Mobitel)

Med udgangspunkt i Odense bliver Mobitel en landsdækkende spiller på erhvervsmarkedet.

Det er Ole Folmer og Casper Thodsen, som klipper navlestrengen til TDC og siger farvel til den danske telekæmpe efter at have drevet og ejet selskabet bag TDC Erhvervscenter på Stærmosegårdsvej i Odense i 25 år. 

- "Et års forberedelse, tusinder af arbejdstimer, et dedikeret hårdarbejdende og nysgerrigt team, og en drøm om, at blive de bedste på markedet til at skabe et topprofessionelt stykke arbejde for vores kunder - Hver dag!".

Sådan slipper makkerparret nyheden om, at de starter for sig selv på LinkedIn.

Årsagen til bruddet er ikke kun en drøm, men også et afslag på et købstilbud fra TDC.

- "Nu får vi fuldstændig frie hænder og står på en fri platform til at gøre de ting, som vi gerne vil, og som kunderne efterspørger i fremtiden", siger Ole Folmer til IT-Watch.

Ole Folmer tilføjer, at "når man er en fri spiller, giver det alt andet end lige bedre muligheder, end hvis man er bygget ind i et fast koncept med faste rammer".

Op til 20 procents besparelse

Mobitel åbner med en prismodel, som de forventer giver dem en god mulighed for at tage mange kunder med fra TDC og over i Mobitel.

Mobitel oplyser til IT-Watch, at man vil tilbyde kunderne en samlet løsning på blandt andet hardware, abonnementer til IP-telefoni, mobiltelefoni, fibernet, billing-delen samt service af ansattes smartphones og andre enheder.

- "Det bliver en 360 graders løsning, som dækker alle kundens behov, og til en prisstruktur som er 15 til 20 procent billigere, end på de løsninger vi laver i dag", siger Ole Folmer.

Ifølge Finans fortsætter Mobitel med at have hovedkontor i Odense. I de kommende år forventer de at ansætte flere medarbejdere i forbindelse med udbredelsen af konceptet til hele Danmark.

Selskabet bag Mobitel har de seneste fem år haft et samlet overskud efter skat på over 20 millioner kroner.

Herunder kan du se selskabets egen præsentation af dem selv.

Mere til historien

Ole Folmer har ejet selskabet bag TDC Erhvervscenter Odense i 25 år. Siden 2010 har det været i tæt partnerskab med medejer Casper Thodsen.

Ny kundeflugt fra Nuuday

TV-kunderne siver forsat væk fra TDC Group, mens Nuuday trækker flere og flere mobilkunder til sig.

(mere…)
Her Danmarks bedste og dårligste mobilnet

TDC har det bedste mobilnet i Danmark, mens teleselskabet 3 overrasker positivt. Telia skraber bunden på flere parametre.

(mere…)
Omfattende TDC-nedbrud er løst - netværket kører igen

TDC's mobilnetværk var i dag ramt af en fejl, der gjorde, at du ikke kunne ringe.

(mere…)
5G på vej til lavpris-kunder i YouSee-familien

Inden længe får flere danske mobilkunder 5G-dækning, hvis telefonen understøtter det.

(mere…)
TDC NET har fortsat det bedste mobilnet

Teknologisk institut har igen testet kvaliteten af de danske mobilnet. Læs her hvordan dit teleselskab klarer sig i undersøgelse. Både 4G og 5G er testet.

(mere…)
Ekstra turbo på fiber - op til 2.5 Gbit/s

Fibernet fra TDC NET bliver nu opgraderet til en vanvittig teoretisk hastighed på 2.500/2.500 Mbit/s.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram