Kineserne får både Apple Pay og Samsung Pay i 2016

0

Apple og Samsung har nu officielt meddelt, at deres mobilbetalings-tjenester bliver tilgængelige i Kina i begyndelsen af næste år.

Apple Pay (Foto: Apple)
Apple Pay (Foto: Apple)

Apple har været ude med en officiel meddelelse om, at de har indgået samarbejde med China UnionPay, hvilket betyder, at de i starten af næste år vil gøre deres mobilbetalingstjeneste, Apple Pay, tilgængelig for kineserne. Det skriver The Verge.

Rygterne har også længe floreret om, at Apple inden længe ville udrulle deres betalingstjeneste. Og det har længe været forventet, at det ville ske inden det kinesiske nytår fejres den 8. februar 2016,  hvilket altså måske ender med at kunne lade sig gøre.

 – Apple Pay lanceres i Kina til februar

Konkurrenten Samsung har også oplyst, at deres betalingstjeneste Samsung Pay bliver tilgængelig for kineserne. Det sker også i starten af 2016. Og dermed kan det altså blive samtidig, at de to konkurrenter lancerer deres mobilbetalingstjenester for kineserne.

Samsung Pay
Samsung Pay

Apple Pay er tilgængelig i USA, UK, Canada og Australien, dog er Canada og Australien kun for American Express kunder. Det er også planen, at Hong Kong, Spanien og Singapore inden længe får Apple Pay, hvilket endda kan blive før der åbnes op for det i Kina.

 – Apple Pay lanceret i Canada – men ikke for alle

Om Apple Pay og Samsung Pay også på sigt er på til Danmark er endnu uvist, og i så fald er det endnu på tegnebrættet.

Mere til historien

I Danmark er det Danske Banks bud på mobilbetaling, MobilePay, som pt. er den store spiller og slår rekorder næsten måned for måned. Mens dennes konkurrent, Swipp, også mærker fremgang.

Læs også:

Samsung Pay kommer til Danmark

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer