Apple Pay lanceret i Canada – men ikke for alle

0

Apple har helt som ventet lanceret deres mobilbetalingstjeneste Apple Pay i Canada, men tjenesten er ikke tilgængelig for alle de canadiske iPhone-brugere.

Apple Pay iPhone 6
Apple Pay iPhone 6

Apple har ganske som forventet lanceret deres mobilbetalingstjeneste Apple Pay i nabolandet Canada, men det er ikke alle iPhone og Apple Watch brugere, der kan betale med den nye tjeneste. Det skriver Engadget.com.

 – Apple Pay – mobilbetaling på Apples måde

For at bruge Apple Pay kræver det, at brugerne har et American Express betalingskort. I hvert fald på nuværende tidspunkt.

De canadiere, som har et fysisk American Express kort i deres pung udstedt af American Express, kan nu tilføje det i ”Wallet applikationen” i deres iPhone (kræver iOS 9.1) og derefter betale på eksempelvis McDonald’s med Apple Pay.

Har man et American Express, der er udstedt af ens bank, så virker dette endnu ikke.

Det ventes, at flere betalingskort, banker m.m. kommer til løbende  – præcis som tilfældet er både i USA og Storbritannien, hvor tjenesten også er tilgængelig.

Det er endnu uvist om vi får Apple Pay til Danmark.

Mere til historien

I Danmark er MobilePay den mobilbetalingstjeneste, der har flest brugere, men konkurrenten Swipp gør deres for, at give Danske Bank konkurrence. Senest er Swipp klar med et nyt samarbejde, der skal lette mobilbetalingen – både for slutbrugeren men også butikker.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer