Swipp vil gøre mobilbetaling lettere

Swipp lancerer i samarbejde med Verifone Danmarks nemmeste mobilbetaling, hvor mobilen blot skal holdes hen til terminalen – og med ét swipe er der betalt.

Swipp betalings applikation (Foto: Swipp)

Swipp betalings applikation (Foto: Swipp)

Danskerne har taget mobilbetaling til sig og muligheden for at betale med mobiltelefonen vinder indpas i flere og flere butikker, restauranter og lignende. Det har dog indtil nu krævet, at butikkerne skulle købe ekstra udstyr i form af en lille boks for at tage imod mobilbetaling.

 - Swipp har også betaling i udvalgte butikker

Men nu er Swipp og Verifone klar med en fælles løsning, der gør det muligt for butikkerne at opgradere deres eksisterende Verifone-betalingsterminaler og derefter hurtigt og nemt kan modtage betaling via Swipp.

- “Mange butikker går forståeligt nok efter at tilbyde deres kunder at betale fra mobiltelefonen, fordi danskerne meget gerne vil bruge mobilen på den måde. Den gode nyhed er, at det ikke behøver at være særligt kompliceret”, siger adm. direktør Chris Lund-Hansen fra Verifone.

Der er mere end 30.000 butikker, som har Verifones betalingsterminaler, så med denne opgradering er der mange butikker, der kan få muligheden for at tilbyde kunderne at betale via Swipp.

 - Swipp udfordrer nu MobilePay

- “Det her er en game changer inden for mobilbetaling i Denmark. Butikkerne får en meget nem vej til mobilbetaling, fordi de ikke behøver at søsætte et nyt projekt for at tage imod Swipps brugere. De bruger den eksisterende Verifone-terminal, som i forvejen tager imod betaling fra betalingskort. Butikkerne undgår at skulle købe dyrt og pladskrævende ekstra-hardware ved kassen, de undgår softwareudvikling og de undgår en ny vedligeholdelsesopgave.” siger Martin F. Andersen fra Swipp.

Det er endnu ikke muligt for blandt andet Danske Bank kunder, at betale via Swipp.

Swipp og Verifone forventer, at de første butikker er i drift i løbet af december 2015.

Mere til historien

Kommunikationen sker rent teknisk fra kundens mobiltelefon til butikkens betalingsterminal med Bluetooth Low Energy og kunderne betaler således kontaktløst, og skal blot holde telefonen tæt på betalingsterminalen og swipe en enkelt gang for at godkende beløbet.

Apple sagsøges på grund af Apple Pay

En dominerende markedsposition og manglende vilje til at lukke andre betalingsformer ind i deres økosystem, har ført til et søgsmål mod Apple.

(mere…)
Apple Pay er det foretrukne mobilbetalingsmiddel

Danskerne er blevet glade for mobilbetaling og Apple har førertrøjen. Hver femte betaling i butikkerne i de større danske byer sker med Apple Pay.

(mere…)
20 procent af alle betalinger sker fra mobilen

En ny undersøgelse fra Danmarks Nationalbank viser, at 1 ud af 5 betalinger i de fysiske butikker nu sker fra telefonen.

(mere…)
Danskerne vilde med mobilbetaling

MobilePay er uden sammenligning den mobilbetalingsløsning, som flest danskere har på mobilen. Det er dog Apple Pay, som står for flest transaktioner i de fysiske butikker.

(mere…)
MobilePay sætter rekorder på nethandel

Julemåneden sætter ingen rekorder i 2021, som det ser ud lige nu. Men det gør hele 2021, hvor der i gennemsnit har været over en millioner daglige betalinger.

(mere…)
Skattestyrelsen må tjekke MobilePay-overførsler

Skatterådet har givet Skattestyrelsen lov til at hente oplysninger om MobilePay-brugere med høje overførsler.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram