Swipp vil gøre mobilbetaling lettere

4

Swipp lancerer i samarbejde med Verifone Danmarks nemmeste mobilbetaling, hvor mobilen blot skal holdes hen til terminalen – og med ét swipe er der betalt.

Swipp betalings applikation (Foto: Swipp)
Swipp betalings applikation (Foto: Swipp)

Danskerne har taget mobilbetaling til sig og muligheden for at betale med mobiltelefonen vinder indpas i flere og flere butikker, restauranter og lignende. Det har dog indtil nu krævet, at butikkerne skulle købe ekstra udstyr i form af en lille boks for at tage imod mobilbetaling.

 – Swipp har også betaling i udvalgte butikker

Men nu er Swipp og Verifone klar med en fælles løsning, der gør det muligt for butikkerne at opgradere deres eksisterende Verifone-betalingsterminaler og derefter hurtigt og nemt kan modtage betaling via Swipp.

– “Mange butikker går forståeligt nok efter at tilbyde deres kunder at betale fra mobiltelefonen, fordi danskerne meget gerne vil bruge mobilen på den måde. Den gode nyhed er, at det ikke behøver at være særligt kompliceret”, siger adm. direktør Chris Lund-Hansen fra Verifone.

Der er mere end 30.000 butikker, som har Verifones betalingsterminaler, så med denne opgradering er der mange butikker, der kan få muligheden for at tilbyde kunderne at betale via Swipp.

 – Swipp udfordrer nu MobilePay

– “Det her er en game changer inden for mobilbetaling i Denmark. Butikkerne får en meget nem vej til mobilbetaling, fordi de ikke behøver at søsætte et nyt projekt for at tage imod Swipps brugere. De bruger den eksisterende Verifone-terminal, som i forvejen tager imod betaling fra betalingskort. Butikkerne undgår at skulle købe dyrt og pladskrævende ekstra-hardware ved kassen, de undgår softwareudvikling og de undgår en ny vedligeholdelsesopgave.” siger Martin F. Andersen fra Swipp.

Det er endnu ikke muligt for blandt andet Danske Bank kunder, at betale via Swipp.

Swipp og Verifone forventer, at de første butikker er i drift i løbet af december 2015.

Mere til historien

Kommunikationen sker rent teknisk fra kundens mobiltelefon til butikkens betalingsterminal med Bluetooth Low Energy og kunderne betaler således kontaktløst, og skal blot holde telefonen tæt på betalingsterminalen og swipe en enkelt gang for at godkende beløbet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer