Black Friday satte rekorder for Swipp

Swipp satte flere rekorder på Black Friday modsat konkurrenten MobilePay, der ikke havde deres bedste dag på denne ”shopping-dag”.

Swipp betalings applikation (Foto: Swipp)

Swipp betalings applikation (Foto: Swipp)

Mens mobilbetalingsapplikationen MobilePay ikke satte rekorder på Black Friday, så kunne konkurrenten Swipp derimod melde, at Black Friday for dem betød, at alle tidligere rekorder blev slået.

 - Mobilbetaling slog ikke rekord på Black Friday

Swipp slog alle rekorder i det samlede antal transaktioner på én dag, både i antal transaktioner i butikker og i antallet af transaktioner fra person til person. Desuden blev det også til en fordobling af Swipps hidtidige rekord og en fordobling i omsætning i både Matas og Magasin for Swipp.

Mens konkurrenten MobilePay gerne opgør både antallet af transaktioner og beløb, så er Swipp mere hemmelighedsfulde med de nærmere informationer. Sådan lyder meldingen fra Swipp til MereMobil.dk.

Swipp har netop indgået en aftale med Verifone, der gør det nemmere for butikker med Verifones betalingsautomater, at tage imod mobilbetalingen fra Swipp.

 - Paii lukker helt ned

Pt. er Swipp tæt på, at have 14.000 erhvervskunder rundt i hele Danmark, hvilket er en lille smule mindre end MobilePay, der angiveligt har omkring 15.000 erhvervskunder.

Mere til historien

Danske Bank havde tidligere en hjemmeside, som altid var opdateret med sjove fakta omkring MobilePay, men denne information er ikke tilgængelig for øjeblikket – det er uvist om det er fordi MobilePay er blevet så populær eller det blot er en begrænset periode disse sjove fakta er utilgængelige.

Læs også:
- Årets online jule-shoppedag bliver den 7. december
- Online Julegaveshopping - sæt dig ind i byttereglerne

Apple sagsøges på grund af Apple Pay

En dominerende markedsposition og manglende vilje til at lukke andre betalingsformer ind i deres økosystem, har ført til et søgsmål mod Apple.

(mere…)
Apple Pay er det foretrukne mobilbetalingsmiddel

Danskerne er blevet glade for mobilbetaling og Apple har førertrøjen. Hver femte betaling i butikkerne i de større danske byer sker med Apple Pay.

(mere…)
20 procent af alle betalinger sker fra mobilen

En ny undersøgelse fra Danmarks Nationalbank viser, at 1 ud af 5 betalinger i de fysiske butikker nu sker fra telefonen.

(mere…)
Danskerne vilde med mobilbetaling

MobilePay er uden sammenligning den mobilbetalingsløsning, som flest danskere har på mobilen. Det er dog Apple Pay, som står for flest transaktioner i de fysiske butikker.

(mere…)
MobilePay sætter rekorder på nethandel

Julemåneden sætter ingen rekorder i 2021, som det ser ud lige nu. Men det gør hele 2021, hvor der i gennemsnit har været over en millioner daglige betalinger.

(mere…)
Skattestyrelsen må tjekke MobilePay-overførsler

Skatterådet har givet Skattestyrelsen lov til at hente oplysninger om MobilePay-brugere med høje overførsler.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram