Black Friday satte rekorder for Swipp

1

Swipp satte flere rekorder på Black Friday modsat konkurrenten MobilePay, der ikke havde deres bedste dag på denne ”shopping-dag”.

Swipp betalings applikation (Foto: Swipp)
Swipp betalings applikation (Foto: Swipp)

Mens mobilbetalingsapplikationen MobilePay ikke satte rekorder på Black Friday, så kunne konkurrenten Swipp derimod melde, at Black Friday for dem betød, at alle tidligere rekorder blev slået.

 – Mobilbetaling slog ikke rekord på Black Friday

Swipp slog alle rekorder i det samlede antal transaktioner på én dag, både i antal transaktioner i butikker og i antallet af transaktioner fra person til person. Desuden blev det også til en fordobling af Swipps hidtidige rekord og en fordobling i omsætning i både Matas og Magasin for Swipp.

Mens konkurrenten MobilePay gerne opgør både antallet af transaktioner og beløb, så er Swipp mere hemmelighedsfulde med de nærmere informationer. Sådan lyder meldingen fra Swipp til MereMobil.dk.

Swipp har netop indgået en aftale med Verifone, der gør det nemmere for butikker med Verifones betalingsautomater, at tage imod mobilbetalingen fra Swipp.

 – Paii lukker helt ned

Pt. er Swipp tæt på, at have 14.000 erhvervskunder rundt i hele Danmark, hvilket er en lille smule mindre end MobilePay, der angiveligt har omkring 15.000 erhvervskunder.

Mere til historien

Danske Bank havde tidligere en hjemmeside, som altid var opdateret med sjove fakta omkring MobilePay, men denne information er ikke tilgængelig for øjeblikket – det er uvist om det er fordi MobilePay er blevet så populær eller det blot er en begrænset periode disse sjove fakta er utilgængelige.

Læs også:
Årets online jule-shoppedag bliver den 7. december
Online Julegaveshopping – sæt dig ind i byttereglerne

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer