Paii lukker helt ned

I slutningen af sidste år blev Paii en del af Swipp, hvilket nu betyder der lukkes helt ned for Paii.

Paii

Paii (Foto: MereMobil.dk)

Teleselskabernes bud på en mobilbetalingsløsning, Paii, blev i november 2014 købt af bankernes konkurrent Swipp.

Paii applikationen har siden dengang kunne bruges til onlin køb, men nu arbejdes der på en løsning så funktionerne fra Paii integreres i Swipp-applikationen, hvilket betyder Paii app'en og løsningen lukkes helt ned.

I stedet kommer du nu til at bruge Swipp, som betalingsmiddel, når du shopper på internettet.

Fra den 28. januar 2016 vil du ikke længere kunne bruge Paii, og har du penge på din Paii-konto ved lukningen, så vil disse automatisk blive overført til din NemKonto – og være til din rådighed efter to bankdage. Har du ikke en NemKonto, så anbefales du at kontakte din bank eller oprette en NemKonto via din netbank.

 - Swipp klar med selvstændig app - stadig ikke for alle

Det vil frem til den 4. februar 2016 være muligt at logge på ”Mit Paii” og hente en transaktionsoversigt, men efter den 4. februar vil både ”Mit Paii” og paii.dk være lukket.

Mere til historien

Paii har tabt konkurrencen til blandt andet MobilePay og Swipp. En anden lidt usynlig spiller på markedet for mobilbetaling i Danmark er MeeWallet, der dog er blevet benyttet til køb af en bil tidligere i år.

Læs også:
- Paii blev ramt af startvanskeligheder

Apple sagsøges på grund af Apple Pay

En dominerende markedsposition og manglende vilje til at lukke andre betalingsformer ind i deres økosystem, har ført til et søgsmål mod Apple.

(mere…)
Apple Pay er det foretrukne mobilbetalingsmiddel

Danskerne er blevet glade for mobilbetaling og Apple har førertrøjen. Hver femte betaling i butikkerne i de større danske byer sker med Apple Pay.

(mere…)
20 procent af alle betalinger sker fra mobilen

En ny undersøgelse fra Danmarks Nationalbank viser, at 1 ud af 5 betalinger i de fysiske butikker nu sker fra telefonen.

(mere…)
Danskerne vilde med mobilbetaling

MobilePay er uden sammenligning den mobilbetalingsløsning, som flest danskere har på mobilen. Det er dog Apple Pay, som står for flest transaktioner i de fysiske butikker.

(mere…)
MobilePay sætter rekorder på nethandel

Julemåneden sætter ingen rekorder i 2021, som det ser ud lige nu. Men det gør hele 2021, hvor der i gennemsnit har været over en millioner daglige betalinger.

(mere…)
Skattestyrelsen må tjekke MobilePay-overførsler

Skatterådet har givet Skattestyrelsen lov til at hente oplysninger om MobilePay-brugere med høje overførsler.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram