Swipp klar med selvstændig app – stadig ikke for alle

29

Så er Swipp endelig klar med en selvstændig applikation, der gør mobilbetalingen nemmere. Den har været ventet længe, men er endnu ikke for alle.

Swipp betalings applikation (Foto: Swipp)
Swipp betalings applikation (Foto: Swipp)

Så er Swipp endelig klar med den nye selvstændige applikation, så du ikke længere behøver finde Swipp inde i din mobilbank.

Beløbsgrænsen på Swipp er op til 10.000 kroner pr. dag, men du kan selv sætte en lavere beløbsgrænse, hvis du ønsker det.

Selve brugen af Swipp-applikationen minder om det der også kendes fra konkurrenten MobilePay.

 – Eksperter: Swipp har svære odds mod MobilePay

Hvem kan bruge Swipp?

For at bruge Swipp skal du være kunde i en af de banker, som er med i Swipp, hvilket ifølge Swipp selv er mere end 70 penge institutter.

Derudover skal du være fyldt 15 år, have en smartphone og eget telefonnummer (dansk eller udenlandsk), CPR-nummer, gyldigt NemID, mailadresse og en bankkonto, hvor du kan hæve og indsætte penge.

Der er ifølge Swipp nu 10.000 butikker i Danmark, hvor du kan betale med Swipp.

 – Små butikker hilser MobilePay velkommen

Danske Bank kunder må vente

De fleste pengeinstitutter i Danmark er med i Swipp, men de der ikke er kan ikke benytte tjenesten – kun modtage penge. Der skal man dog registreres på Swipp’s hjemmeside.

Det skriver Swipp dog i en kommentar til nogle brugere på deres Facebook-side kun er et spørgsmål om tid, da Swipp inden længe vil blive opdateret så eksempelvis også Danske Bank kunder kan bruge Swipp.

 – MobilePay er og forbliver gratis for alle

Swipp eller MobilePay?

Om du skal vælge det ene eller andet er op til dig – men faktisk har du også muligheden for at benytte begge applikationer, da de har hver deres force, så den ene udelukker ikke den anden.

En kæmpe fordel ved Swipp er, at den er kontobaseret og ikke kortbaseret ligesom MobilePay. Det betyder også, at du kan bruge Swipp når dit kort er spærret eller Nets har problemer. Har Nets problemer eller kortet er spærret, så kan MobilePay ikke bruges.

– Derfor

Swipp kan også tilbyde kunderne at skifte mellem konti, så de ikke blot har et Dankort med – men alle deres konti.

Inden årets udgang er beløbsgrænserne det samme, da Danske Bank i går netop meldte ud at MobilePay hæver deres til 5.000 kroner den 21. september og inden årets udgang til 10.000 kroner, hvilket er beløbsgrænsen på Swipp fra i dag.

Og for forretninger er Swipp gratis at bruge, mens de skal betale for brug af MobilePay.

Screenshots fra Swipp applikationen

Applikationen er klar til download

Swipp er fra i dag tilgængelig til gratis download i Apples App Store og Google Play Store.

Er du Windows Phone bruger, så må du væbne dig med tålmodighed, da der endnu ikke er en lanceringsdato klar for Swipp til Windows Phone. Men en løsning er på trapperne.

Mere til historien

Swipp lancerer desuden også et landsdækkende samarbejde med Matas, hvor Swipp-løsningen er integreret i kassesystemet i alle landets Matas-butikker.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
29 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer