MobilePay hæver beløbsgrænserne igen

Danske Bank oplyser, at de daglige beløbsgrænser på MobilePay hæves til 10.000 kroner inden årets udgang.

Danske Bank har hæver inden udgangen af 2015 den daglige beløbsgrænse på MobilePay til 10.000 kroner (Foto: Danske Bank)

Danske Bank har hæver inden udgangen af 2015 den daglige beløbsgrænse på MobilePay til 10.000 kroner (Foto: Danske Bank)

Brugerne af Danske Banks populære betalingsapplikation har længe ytret ønske om, at den daglige beløbsgrænse blev hævet. Og nu oplyser Danske Bank på deres Facebook-side, at der er godt nyt allerede fra den 21. september 2015.

– “Inden årets udgang hæver vi den daglige beløbsgrænse til op til 10.000 kroner og allerede fra den 21. september kan du overføre 5.000 kroner dagligt,” lyder det fra Danske Bank på deres Facebook-side.

Det er ikke første gang de daglige og årlige beløbsgrænser hæves. De har været hævet fra 1.500 til 2.000 kroner – og senest den 6. august blev den daglige beløbsgrænse hævet til 3.000 kroner.

Og da Danske Bank indførte CPR- og NemID-validering blev de årlige grænser hævet til henholdsvis 80.000 kroner (CPR-nr) og 150.000 kroner (NemID).

Der er desuden ingen beløbsgrænser, når man betaler med MobilePay på internettet – ligesom disse betalinger heller ikke tæller med i det årlige forbrug. Grunden til det er, at betalingerne gennemføres som almindeligt kortbetalinger, og MobilePay hjælper blot med dataudvekslingen.

 – MobilePay til netbutikker virker nu med Dankort

Særligt de små butikker og virksomheder har haft stor succes med MobilePay, men også hos DSB benytter kunderne mobilbetalingen flittigt.

Mere til historien

MobilePay applikationen understøtter nu også Apple Watch. I den første funktionalitet ligger muligheden for at godkende indgående betalingsanmodninger fra uret. I kommende versioner vil betaling ved kassen i butikker med MobilePay blive understøttet.

Læs også:
Kommentator: MobilePay begrænsning er vanvittig

Flere supermarkeder dropper MobilePay – næsten ingen bruger det

Yderligere 530 butikker i Danmark udfaser MobilePay som betalingsmiddel.

(mere…)
Dropper MobilePay – følger flere med?

Circle K har droppet MobilePay-betalinger. Nu følger en stor supermarkedskæde efter. Er det starten på en lavine?

(mere…)
Apple åbner iPhone for MobilePay

NFC-chippen i iPhone åbnes nu for MobilePay og andre wallets.

(mere…)
Nyt MobilePay-tiltag rammer alle

Svindel ved privathandler skal begrænses. Derfor vil MobilePay gøre op med navneændringer på betalingsplatformen.

(mere…)
MobilePay advarer om svindel-SMS’er

ADVARSEL: Endnu engang er svindel SMS’er i omløb, der skal ligne at afsenderen er MobilePay.

(mere…)
MobilePay på vej med stor opdatering mod svindel

En sikkerhedsopdatering fra MobilePay er på vej i foråret, som et led i at forhindre misbrug, trusler og svindel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram