MobilePay hæver beløbsgrænserne igen

0

Danske Bank oplyser, at de daglige beløbsgrænser på MobilePay hæves til 10.000 kroner inden årets udgang.

Danske Bank har hæver inden udgangen af 2015 den daglige beløbsgrænse på MobilePay til 10.000 kroner (Foto: Danske Bank)
Danske Bank har hæver inden udgangen af 2015 den daglige beløbsgrænse på MobilePay til 10.000 kroner (Foto: Danske Bank)

Brugerne af Danske Banks populære betalingsapplikation har længe ytret ønske om, at den daglige beløbsgrænse blev hævet. Og nu oplyser Danske Bank på deres Facebook-side, at der er godt nyt allerede fra den 21. september 2015.

– “Inden årets udgang hæver vi den daglige beløbsgrænse til op til 10.000 kroner og allerede fra den 21. september kan du overføre 5.000 kroner dagligt,” lyder det fra Danske Bank på deres Facebook-side.

Det er ikke første gang de daglige og årlige beløbsgrænser hæves. De har været hævet fra 1.500 til 2.000 kroner – og senest den 6. august blev den daglige beløbsgrænse hævet til 3.000 kroner.

Og da Danske Bank indførte CPR- og NemID-validering blev de årlige grænser hævet til henholdsvis 80.000 kroner (CPR-nr) og 150.000 kroner (NemID).

Der er desuden ingen beløbsgrænser, når man betaler med MobilePay på internettet – ligesom disse betalinger heller ikke tæller med i det årlige forbrug. Grunden til det er, at betalingerne gennemføres som almindeligt kortbetalinger, og MobilePay hjælper blot med dataudvekslingen.

 – MobilePay til netbutikker virker nu med Dankort

Særligt de små butikker og virksomheder har haft stor succes med MobilePay, men også hos DSB benytter kunderne mobilbetalingen flittigt.

Mere til historien 

MobilePay applikationen understøtter nu også Apple Watch. I den første funktionalitet ligger muligheden for at godkende indgående betalingsanmodninger fra uret. I kommende versioner vil betaling ved kassen i butikker med MobilePay blive understøttet.

Læs også:
Kommentator: MobilePay begrænsning er vanvittig

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer