DSB har kæmpesucces med MobilePay

Kort nyt: MobilePay i DSBs billet-app er på rekordtid blevet en kæmpe succes.

DSB tog transport IC4

IC4 tog i og omkring Ålborg (Foto: Jens Hasse/Chili)

Betaling på webshops og i applikationer kan være en tung affære, og på farten er det endnu værre. Jeg har ind i mellem selv stået og bøvlet med betalingskort i DSBs billet-applikation, ofte småløbende på vej mod toget.

Åbenbart har andre det på samme måde, for efter indførsel af MobilePay som betalingsmiddel i DSBs billet-app benytter hver tredje kunde sig af muligheden, der kun har været tilgængelig en uges tid.

Helt konkret er det 31,5 procent af betalingerne, der sker via mobilbetalings-tjenesten. Allerede på den første dag var det 22 procent af kunderne, der benyttede MobilePay.

Til Business.dk siger Susanne Mørch Koch, kommerciel direktør hos DSB, at man holder øje med udviklingen på mobilbetalingsmarkedet, og afviser ikke alternativer til MobilePay på længere sigt.

- Swipp har svære odds mod MobilePay

Mere til historien

Over tid vil tjenester som Apple Pay, Samsung Pay og Android Pay, være med til at udfordre Danske Banks dominans på mobilbetalings-området.

Europæisk ”MobilePay” er på vej i år

Det forlyder at en pendant til MobilePay er på vej i løbet af i år. Tjenesten kan håndtere betalinger på tværs af lande.

(mere…)
MobilePay-direktør stopper

Den danske direktør stopper nu hos MobilePay, hvilket oplyses dagen efter han udtalte, at der kan komme brugerbetaling på tale.

(mere…)
MobilePay får måske brugerbetaling

Det er måske snart slut med at bruge MobilePay gratis. Nye indtægtsmodeller overvejes.

(mere…)
Betaling med MobilePay er i fare

EU er nøglen til at bryde Apples dominans på markedet for mobilbetaling i fysiske butikker. Sker det ikke er MobilePay i fare.

(mere…)
WeShare er lukket - her er dine muligheder

TIP: WeShare er lukket. Vi giver dig her to andre muligheder for at dele og afregne udgifter med andre.

(mere…)
Farvel til WeShare-appen

Når januar bliver til februar er det slut med at bruge WeShare. Uafsluttede mellemværender kan dog reddes lidt endnu…

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram