Android Pay lanceres den 26. august i USA

0

RYGTE: Betalingstjenesten Android Pay lanceres på det amerikanske marked den 26. august, hvis man skal tro McDonald’s.

Android Pay
Android Pay

Der er efterhånden et utal af forskellige mobilbetalingsløsninger og det er ikke alle, der kan få armene op over hovedet. Men ligesom Apple Pay, så er Android Pay også lidt interessant, da det allerede ved valget af telefon har en stor målgruppe.

Og Android Pay skulle være lige på trapperne på det amerikanske marked, hvis man skal tro nye dokumenter fra McDonald’s. Det skriver Engadget.com.

Her forlyder det, at kunder fra onsdag den 26. august 2015 vil kunne betale med den nye tjeneste. Det skriver Android Police.

 – Betal portoen med MobilePay

Google har tidligere sagt, at Android Pay først bliver tilgængeligt samtidig med Android 6 Marshmallow offentliggøres. Og denne dato er endnu ikke offentliggjort.Om dokumenterne fra McDonald’s holder er uvist.

Samme dokument har tidligere ment, at Samsung Pay ville blive tilgængeligt fra 21. august. Denne løsning har Samsung selv udtalt først ville komme den 28. september. Samsungs betalingsløsning skulle iøvrigt blive tilgængelig på det danske marked.

 – Sådan virker Samsung Pay

Vi kan også have vores tvivl om, at Android Pay lanceres på onsdag – og særligt det allerede bliver muligt at betale med det på eksempelvis McDonald’s fra samme dag. Men McDonald’s er en af Googles største partnere – så måske.

Når det kommer så vil Android Pay virke på samme måde som Apple Pay.

Mere til historien

For første gang i MobilePay’s historie, så ser det ud til at Danske Bank vil få et overskud på det kommende regnskab. Tidligere har tjenesten rent økonomisk været en underskudsforretning for Danske Bank, dog har MobilePay givet Danske Bank en masse positiv omtale.

Læs også:
Danske Bank spændt på Apple Pay

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer