Sådan virker Samsung Pay

0

Web-TV: Samsung Pay kommer til Europa, men hvordan virker den nye betalingsløsning? Se det her.

Samsung Pay
Samsung Pay (Foto: CNET)

Sammen med Galaxy S6 og S6 Edge på Mobile World Congress introducerede den sydkoreanske techvirksomhed også betalingsløsningen Samsung Pay, der på mange måder fungerer på samme måde som Apple Pay.

For at lægge et understøttet kreditkort ind i den mobile pengepung skal det scannes, hvilket sker med kameraet i Samsung Pay applikationen.

I købssituationen er det blot at trække fingeren ind på skærmen, fra telefonens nederste kant, hvorefter man kan vælge mellem de kreditkort telefonen indeholder. Nu skal mobilen køres forbi den magnetiske kortlæser, eller placeres tæt ved en NFC-læser, for at aktivere betalingen.

Betalingen bekræftes og gennemføres med ens fingeraftryk som godkendelse.

Ifølge oplysningerne fra Samsung er de følsomme kortdata ikke gemt på telefonen, men erstattet med en såkaldt secure token, for at forhindre svindel, altså samme fremgangsmåde som i Apple Pay.

Samsung har indtil videre lavet aftaler med blandt andet MasterCard, Visa, American Express, Bank of America og en række andre.

I løbet af sommeren 2015 bliver Samsung Pay åbnet i USA og Korea. Senere vil betalingssystemet blive rullet ud til andre regioner som Kina og Europa.

Herunder kan du se hvordan Samsung Pay og Apple Pay bruges.

Video: Sådan fungerer Samsung Pay

Video: Apple Pay i brug

Mere til historien

Der ventes at komme mange nye betalingsløsninger de kommende år, men ikke alle vil tage imod det positivt. Apple Pay oplevede således modstand fra en række kæder i hjemmemarkedet USA.

Læs også:
Horsens bliver landets første MobilePay by
Baggrund: Myterne omkring sikkerheden i mobilbetaling

Mobile World Congress MWC
Læs også:
Flere nyheder fra Mobile World Congress.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer