Samsung Pay kommer til Danmark

4

Mobilbetalingsløsningen Samsung Pay bliver også lanceret i Danmark, bekræfter Samsung.

Samsung Pay
Samsung Pay

Da Samsung fremviste de nye topmodeller Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, blev der også præsenteret en mobilbetalingsløsning med navnet Samsung Pay, hvor understøttede kreditkort kan lægges ind, og efterfølgende bruges til betaling i butikker, der tilbyder dette betalingsmiddel.

I løbet af sommeren kommer Samsung Pay på markedet i USA og Sydkorea. Senere følger Kina og Europa, fortalte Samsung i pressemeddelelsen. Allerede nu er er indgået aftaler med MasterCard, Visa, American Express og Bank of America.

Mens den konkurrerende tjeneste Apple Pay endnu ikke er meldt ud til lancering i Danmark, er Samsung ikke nær så tilbageholdende.

– ”Der er selvfølgelig planer for, at udbygge Samsung Pay til resten af verden, herunder også Danmark. Vi har allerede lavet et samarbejde med Nets i Norge, og vi kommer til at se der kommer flere samarbejde rundt om i verden,” siger adm. direktør i Samsung Danmark, Claus Holm.

Det eksakte tidspunkt oplyser Samsung ikke endnu.

– ”Jeg kan ikke give nogen endelig tid på hvornår vi ser Samsung Pay i Danmark, men det kommer til Europa og det kommer til Danmark,” fastslår Claus Holm overfor MereMobil.dk.

Web-TV: Samsung bekræfter Samsung Pay i Danmark

Mange konkurrenter

Samsung Pay vil komme i tæt konkurrence med MobilePay der i løbet af i år ruller ud i over 500 Dansk Supermarked-ejede forretninger, men Danske Bank er ikke den eneste spiller Samsung skal forholde sig til.

Apple Pay der, i betjeningen og konceptet, minder meget om Samsungs løsning findes i blandt andet USA, og kommer måske her til landet på et senere tidspunkt.

Dertil kommer Google Wallet, Swipp og mange andre, som vil konkurrere om forbrugernes digitale pengepunge.

Web-TV: Sådan virker Samsung Pay

Mere til historien

Samsung Pay vil i første omgang udelukkende fungere sammen med Galaxy S6 og S6 Edge der sendes i de danske butikker den 11. april 2015. Samsung har med de nye produkter fokuseret mere på design, end tidligere. Nu er designet det primære, lyder det fra Samsung.

Læs også:
Web-TV: Spørgsmål til Samsung om Galaxy S6 og S6 Edge

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer