Samsung Pay kommer til Danmark

Mobilbetalingsløsningen Samsung Pay bliver også lanceret i Danmark, bekræfter Samsung.

Samsung Pay

Samsung Pay

Da Samsung fremviste de nye topmodeller Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, blev der også præsenteret en mobilbetalingsløsning med navnet Samsung Pay, hvor understøttede kreditkort kan lægges ind, og efterfølgende bruges til betaling i butikker, der tilbyder dette betalingsmiddel.

I løbet af sommeren kommer Samsung Pay på markedet i USA og Sydkorea. Senere følger Kina og Europa, fortalte Samsung i pressemeddelelsen. Allerede nu er er indgået aftaler med MasterCard, Visa, American Express og Bank of America.

Mens den konkurrerende tjeneste Apple Pay endnu ikke er meldt ud til lancering i Danmark, er Samsung ikke nær så tilbageholdende.

– ”Der er selvfølgelig planer for, at udbygge Samsung Pay til resten af verden, herunder også Danmark. Vi har allerede lavet et samarbejde med Nets i Norge, og vi kommer til at se der kommer flere samarbejde rundt om i verden,” siger adm. direktør i Samsung Danmark, Claus Holm.

Det eksakte tidspunkt oplyser Samsung ikke endnu.

– ”Jeg kan ikke give nogen endelig tid på hvornår vi ser Samsung Pay i Danmark, men det kommer til Europa og det kommer til Danmark,” fastslår Claus Holm overfor MereMobil.dk.

Web-TV: Samsung bekræfter Samsung Pay i Danmark

Mange konkurrenter

Samsung Pay vil komme i tæt konkurrence med MobilePay der i løbet af i år ruller ud i over 500 Dansk Supermarked-ejede forretninger, men Danske Bank er ikke den eneste spiller Samsung skal forholde sig til.

Apple Pay der, i betjeningen og konceptet, minder meget om Samsungs løsning findes i blandt andet USA, og kommer måske her til landet på et senere tidspunkt.

Dertil kommer Google Wallet, Swipp og mange andre, som vil konkurrere om forbrugernes digitale pengepunge.

Web-TV: Sådan virker Samsung Pay

Mere til historien

Samsung Pay vil i første omgang udelukkende fungere sammen med Galaxy S6 og S6 Edge der sendes i de danske butikker den 11. april 2015. Samsung har med de nye produkter fokuseret mere på design, end tidligere. Nu er designet det primære, lyder det fra Samsung.

Læs også:
Web-TV: Spørgsmål til Samsung om Galaxy S6 og S6 Edge

 

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Samsung udvider AI-funktioner til S22-serien

AI-funktionerne i Galaxy S24-serien skal ud til endnu flere brugere.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram