Samsung: Designet er det vigtigste

16

Web-TV: Apples dominans har tvunget Samsung til nytænkning. Nu går design forud for teknologi.

Efter en årrække hvor plastikindpakning af smartphones har været omdrejningspunktet for Samsung, er der kommet nye toner i instrumentet. Nu skal designet tænkes ind, som det primære.

Samsung: Vi mener det seriøst

Apple-pres tvinger Samsung til nytænkning

Samsung har nu fokus på designet i deres smartphone (Foto: MereMobil.dk)
Samsung har nu fokus på designet i deres smartphone (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har historisk leveret telefoner med ny teknologi i fokus, herunder også lækre skærmoplevelser, hvor den koreanske virksomhed har en af sine store styrker.

Presset fra Apple, der særligt fokuserer på design og brugervenlighed, er det seneste år forøget markant. I Q4 2014 lå Apple og Samsung ganske tæt i markedsandelene på verdensmarkedet, og med det nærmest eksplosive salg af iPhone er Samsung tvunget ud i nytænkning, hvilket ikke har præget de seneste topmodeller.

– ”Vi har taget et valg og sat designet som det vigtigste,,” fortæller Claus Holm, adm. direktør i Samsung Danmark.

Han forklarer det også er en af årsagerne til, at MicroSD-kort slottet er skrottet i de nye telefoner Samsung Galaxy S6 og S6 Edge. I stedet må brugerne nøjes med intern hukommelse, og vælge en telefon med enten 32, 64 eller 128 GB plads.

De tre bedste nyheder i Samsung Galaxy S6’erne

Selvtilliden er i top

Efter fremvisningen af Galaxy S6 og S6 Edge på Mobile World Congress 2015 er selvtilliden i top hos Samsung, der mener virksomheden sagtens stadig kan gøre sig gældende på smartphone markedet, og ikke mindst i konkurrencen mod Apple.

– ”Efter introduktionen af S6 og S6 Edge synes jeg, at man kan se vi mener det seriøst. Vi vil lave innovative telefoner. De indeholder begge rigtigt meget ny teknologi, som ikke før er set på markedet,” siger Claus Holm til MereMobil.dk.

Han er sikker på Samsung vil fastholde og styrke positionen i markedet yderligere, når de nye telefoner kommer i handlen.

Salget af Samsung Galaxy S6 og S6 Edge begynder i Danmark den 11. april. Begge telefoner har Gorilla Glass 4 på front og bagside. De vejledende priser starter ved 5.495 kroner og går op til 8.495 for den dyreste model. Traditionelt falder priserne dog relativt hurtigt.

Se de danske priser på Galaxy S6 og S6 Edge

Mere til historien

Samsung har, ifølge den danske adm. direktør, ikke aktuelle planer om en Galaxy S6 Mini.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer