Paii blev ramt af startvanskeligheder

Det blev ikke en smooth start for teleselskabernes nye betalingsløsning, Paii.

Paii

Fejlmelingen fra Paii på Facebook

Starten for den nye mobile betalingsløsning i Danmark gik ikke så smertefrit, som teleselskaberne bag nok havde håbet på.

De fremmødte journalister ved pressemødet fik en masse problemfrie live-demonstrationer af betalingsmetoden, men da virkeligheden ramte kort efter, ramte også de tekniske udfordringer også.

Paii – teleselskabernes bud på mobilbetaling

Paii skrev på Facebook, at der er tekniske udfordringer med Safari-browseren på Mac. Nye brugere blev i stedet anbefalet at benytte Firefox. Enkelte brugere beskriver desuden, at applikationen også har drillet.

Efter pressemødet foretog Saxo.com en teknisk ændring, så Paii i en kort periode på 15 minutter ikke var tilgængelig, oplyser Paii til MereMobil.dk. Også hos ProShop.dk oplevede kunderne udfordringer med.

Problemerne kan ses i et indslag på TV 2 Beep, der er optaget umiddelbart efter præsentationen af Paii.

4T, selskabet bag Paii, oplyser, at tjenesten nu skulle køre fejlfrit på de forskellige webshops.

Web-TV: Det tager flere år at udbrede Paii

Mere til historien

Paii kommunikerer på deres website at systemet kan anvendes i seks webshops, men faktisk er der aktualt omkring 30 steder, hvor betalingsmetoden nu kan anvendes.

Læs også:

 – Paii går uden om Windows Phone


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.