Apple Pay lanceres i Kina til februar

0

Apple har netop meldt ud, at det er planen at lancere deres bud på en mobilbetalingstjeneste i Kina i februar 2016.

Apple Pay iPhone 6
Apple Pay iPhone 6

Apple lancerer løbende deres mobilbetalingstjeneste i flere og flere lande og i februar 2016 planlægger de, at åbne tjenesten på det største smartphonemarked i verden. Det skriver Cnet.com.

Ifølge Wall Street Journal, så har en kilde fortalt avisen, at en aftale med fire større kinesiske banker gør det muligt for Apple at få tjenesten til landet i nær fremtid.

 – Danske Bank spændt på Apple Pay

Apple har på det seneste også lanceret mobilbetalingstjenesten i både Canada og Australien, men begge steder er det indtil videre kun for kunder med American Express kort, der er udstedt af American Express og ikke banker.

Det ventes også, at Spanien, Singapore og Hong Kong vil få adgang via American Express samarbejdet i løbet af næste år.

 – Apple Pay udvider til flere lande

Ud over Canada og Australien, så er Apple Pay tilgængelig i USA, hvor tjenesten debuterede i oktober 2014, samt også i England er Apple Pay tilgængelig og været siden i juli måned.

Det er endnu uvist om vi i Danmark også snart får adgang til Apple Pay.

Mere til historien

Det ser dog ud til, at Apple gør mere og mere for at få tjenesten udbredt, samt at få kunderne til at få kendskab til tjenesten. Apple har tidligere denne måned netop publiceret en ny reklame-video, der viser ”hvordan tjenesten virker”. Du kan se videoen herunder.

https://www.youtube.com/watch?v=ez-2M3C_4wU

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer