Apple Pay nu også tilgængelig i Australien

0

Apple ruller deres mobilbetalingstjeneste, Apple Pay, ud i endnu et land. Denne gang er det Australien, der får tjenesten på samme vilkår som Canada.

Apple Pay
Apple Pay (Foto: Apple)

Præcis som i Canada, så har Apple også lanceret Apple Pay i Australien, men også her er mobilbetalingstjenesten kun tilgængelig for de, som har American Express.

Det betyder også, at Australien nu er det fjerde land, hvor betalingstjenesten åbner op for brugerne – men altså med restriktioner som i Canada. Det skriver Cnet.com.

Tjenesten er lanceret for American Express-kortholdere ”Down Under”. Hvilket er over et år efter Apple Pay debuterede på det amerikanske marked. I juli nåede tjenesten så England og altså tidligere denne uge også Canada.

Det kunne derfor se ud til, at samarbejdet med American Express betyder, at Apple Pay bliver tilgængelig i flere lande den kommende tid, men med samme restriktioner, som i Australien og Canada.

American Express har en markedsandel på kreditkortmarkedet i Australien på 17 procent med omkring 6,8 millioner kortholdere.

Apple Pay
Apple Pay (Foto: Apple)

Apple Pay kræver også, at American Express-kunderne har en iPhone 6 eller nyere eller et Apple Watch for at kunne købe via betalingstjenesten hos de godkendte forhandlere.

Det ventes, at Apple Pay også kommer til Spanien, Singapore og Hong Kong i 2016, men på samme vilkår som tilfældet er i Australien og Canada.

Om Apple Pay kommer til Danmark i fremtiden er endnu uvist.

Mere til historien

Det er vigtigt at vide, at det kun er American Express kort, som er udskrevet af American Express selv der virker, og ikke de australske banker, som Commenwealth Bank, Westpac, National Australia Bank og ANZ Bank.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer