Apple Pay udvider til flere lande

0

Apples bud på en mobilbetalingstjeneste er nu på vej til flere lande, det oplyser Apples topchef Tim Cook.

Apple Pay (Foto: Apple)
Apple Pay (Foto: Apple)

Apple’s betalingstjeneste Apple Pay er netop nu kun tilgængelig i USA og England. Men inden længe så kommer tjenesten til flere nye lande, i hvert fald hvis du har det rette betalingskort. Det skriver Engadget.com.

 – Apple Pay – mobilbetaling på Apples måde

Apple har nemlig indgået et samarbejde med American Express omkring udrulningen af mobilbetalingstjenesten Apple Pay.

Det oplyses ikke, om Apple Pay vil være forbeholdt American Express kunder i de nye lande eller om kunder i andre banker og med andre kreditkort også vil kunne benytte tjenesten.

Tidligere på ugen skrev vi, at Apple Pay måske var på vej i flere lande, da logoet var spottet i applikationen Apple Kort ved flere restauranter og butikker. Det er dog ikke alle de lande, logoet var spottet ved, som er meldt ud til at være de lande der får Apple Pay.

 – Er Apple Pay på vej i flere lande?

Apple Pay
Apple Pay (Foto: Apple)

I slutningen af 2015 vil Apple Pay være tilgængelig i Australien og Canada, mens Hong Kong, Singapore og Spanien vil få betalingstjenesten i starten af 2016. Det fortalte Tim Cook ved fremlæggelsen af selskabets kvartalsregnskab.

Tidligere har der været rygter ude om, at Apple Pay også ville blive tilgængeligt i Kina. Dette udtalte Tim Cook sig dog ikke om og det er altså derfor fortsat uvist.

Om Apple Pay på et tidspunkt bliver tilgængeligt i Danmark er endnu uvist.

Mere til historien

Privatpersoner har tidligere kunne få et American Express-kort, hvis de var kunde i Danske Bank, da de tidligere var samarbejdspartere, men denne aftale har Danske Bank opsagt for nogle år siden. Så i dag udstedes American Express selv kort til store erhvervskunder på det danske marked.

Læs også:

iPhone sælges stadig i millioner, men iPad halter igen

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer