Apple Pay måske på vej til Kina

0

Apples betalingstjeneste Apple Pay er måske ved at blive tilgængelig for de kinesiske Apple-kunder.

Apple Pay
Apple Pay (Foto: Apple)

Apple Pay er ved at blive en top prioritet for selskabet i Cupertino. Lige siden det så dagens lys for et års tid siden, har det amerikanske selskab forsøgt at brede denne nye mobilbetalingsløsning ud.

 – Apple Pay – mobilbetaling på Apples måde

Og betalingstjenesten er også blevet tilgængelig både i Storbritannien og Canada i løbet af det seneste år, men også Kina er på ønskelisten for Apple. Det har dog vist sig at være sværere at komme ind på det kinesiske marked sammenlignet med både Canada og Storbritannien, men Apple er nu tættere på end nogensinde før.

 – Apple Pay er lanceret i Europa

Apple har nu registreret et selskab den 10. juni i Shanghai, det lyder navnet Apple Technology Service Shanghai Ltd. Den officielle beskrivelse er: ”Consulting, services and system integration in the field of payments”. Dette er altså bevis nok på, at Apple er i gang med at forsøge at få Apple Pay på det kinesiske marked.

For at Apple kan få Apple Pay til Kina kræver det, at de godkendes af den kinesiske regering og centralbank. Apple havde egentlig planlagt et samarbejde med UnionPay, som står for alle NFC betalinger i landet, men dette samarbejde er ikke blevet til noget.

Apple har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring Apple Pay på det kinesiske marked.

Mere til historien

Apple har netop været udsat for et større angreb i den kinesiske App Store, hvor en række applikationer har været fyldt med malware.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer