Her er de nye mobiler i december

OVERSIGT: De danske mobilforhandlere får i julemåneden kun enkelte nyheder på hylderne. Du kan her se, hvilke modeller der er nye på markedet.

Julemanden

John G. som Julemand

Julehandlen blev for alvor kickstartet med Black Friday i fredags, og præcis som i næsten alle andre brancher, så er julehandlen også den vigtigste periode i mobilbranchen.

Og da julehandlen er så vigtig, så er det også begrænset med nyheder denne måned – for de fleste store nyheder er lanceret i perioden fra september til november.

Derfor får du også lige overblikket over de vigtigste nyheder i september, oktober og november herunder. Vil du have det samlede overblik kan du klikke på ”måneden”, der linker til ”Her er de nye mobiler i ….”.

Huawei Mate S

Huawei Mate S (Foto: Huawei)

September:
Samsung Galaxy S6 Edge+
Sony Xperia Z5 Compact

Oktober:
Apple iPhone 6S
Apple iPhone 6S Plus

Huawei Mate S
Sony Xperia Z5
HTC One A9

November:
Huawei Nexus 6P
LG Nexus 5X
Sony Xperia Z5 Premium

Selvom det er begrænset med nyheder i december, så snydes vi ikke helt for nye modeller og der er også et par topmodeller i ærmet.

Den eneste producent som har topmodeller til folket i december er Microsoft. Der altså så også får ”fuld valuta” for pengene når det kommer til opmærksomheden. Og lanceringen er en interessant en af slagsen, da det er de to nye topmodeller, Lumia 950 og Lumia 950 XL, der er to af de telefoner, som finder vej til butikkerne i december måned.

Der er dog også et par andre telefoner på vej til butikkerne, der er noget mere budgetvenlige for pengepungen.

Microsoft Lumia 950 (Foto: Microsoft)

Microsoft Lumia 950 (Foto: Microsoft)

Microsoft Lumia 950 og Lumia 950 XL

Denne måneds mest interessante salgsstart står Microsoft for med Lumia 950 og Lumia 950 XL, der er de første smartphones med Windows 10 Mobile. Dermed bliver de også de første smartphones, der kan være med til at forene styresystemet mellem smartphones, tablets, PC og spilkonsol.

De nye 950-modeller kommer med hexa-core processor (Lumia 950) og octa-core processor (Lumia 950 XL), 3 GB RAM, 20 megapixels kamera, 32 GB intern hukommelse (understøttelse af microSD-kort) og Windows 10 Mobile.

 – Her er Microsoft Lumia 950 og Lumia 950 XL

Skærmen på Lumia 950 er på 5,2 tommer, mens Lumia 950 XL kommer med en 5,7 tommer stor skærm – ens for dem begge er dog det er AMOLED-skærme med QHD-opløsning.

Lumia 950 og Lumia 950 XL lander på hylderne i de danske butikker torsdag den 3. december og kommer i farverne sort eller hvid. Den vejledende udsalgspris for Lumia 950 er 4.999 kroner uden abonnement, mens der skal 5.499 kroner til for at erhverve sig Lumia 950 XL.

 – Lumia 950 og Lumia 950 XL – de danske priser

Telefonerne kommer i sortiment hos 3, Telia, TDC og Telenor, samt en række andre forhandlere og teleselskaber.

Microsoft Lumia 550 (Foto: Microsoft)

Microsoft Lumia 550 (Foto: Microsoft)

Microsoft Lumia 550

Foruden de to nye Lumia-topmodeller, så kommer også budgettelefonen Lumia 550 i handlen, som den første i dens klasse med Windows 10 Mobile.

 – Microsoft Lumia 550 – Windows-telefon til folket

Skærmen på Lumia 550 er en 4,7 tommer stor HD-skærm. Derudover kommer den med en quad-core processor, 1 GB RAM, 5 megapixels kamera, 2 megapixels frontkamera, 8 GB intern hukommelse (understøtter MicroSD-kort op til 128 GB), 1 GHz Snapdragon 210 Quad-Core processor, 1 GB RAM, LTE understøttelse, Single/Dual SIM og et batteri på 2.100 mAh.

Salgsstarten på Lumia 550 er også i december, det er dog lidt forskelligt hvornår telefonen rammer butikshylderne. Men teleselskaberne ventes, at få den fra torsdag den 3. december også.

Lumia 550 er dags dato (1. december 2015) set til lige under 1.000 kroner uden abonnement. Dog får flere webshops først modellen i sortiment fra midt december.

Lumia 550 kommer også i handlen hos TDC.

Huawei Y360 (Foto: Huawei)

Huawei Y360 (Foto: Huawei)

Huawei Y360

Huawei har foruden topmodellen Huawei Mate S også været med i udviklingen af Nexus 6P, men de er også klar med en prisvenlig smartphone.

Huawei Y360 kommer med en 1.3 GHz quad-core MediaTek MT6582M processor, 512 MB RAM, 4.0 tommer stor LCD WVGA skærm, kamera på 5 megapixels og dual-blitz, Android 4.4, Huawei Emotion UI 3.0 Lite, 4 GB intern hukommelse og et batteri på 1.730 mAh.

Huawei Y360 kommer hos blandt andet 3 og den har en pris på helt ned til 395 kroner uden abonnement hos nogle forhandlere.

Andre:

Foruden ovenstående telefoner, så kommer Sony Xperia Z5 Premium og Nexus 6P også i sortiment hos flere teleselskaber og mobilforhandlere i december.

Mere til historien

Microsoft har solgt de forudbestilte Lumia 950- og Lumia 950 XL-modeller med en Microsoft Display Dock, der giver mulighed for tilslutning af skærm, tastatur og andet tilbehør, som gør det muligt at benytte telefonen som en almindelig PC.

Her er kameraet på Samsung Galaxy S21

Kameraspecifikationerne på Samsungs kommende flagskibsserie er blevet lækket på internettet.

(mere…)
Nye billeder af OnePlus 8T lækket

Nye billeder af OnePlus 8T er dukket op på nettet. Billederne bekræfter blandt andet et nyt design på kameramodulet.

(mere…)
Her er Samsungs Galaxy Note20 og Galaxy Watch lineup

I en trailer bekræfter Samsung mere eller mindre en række nye enheder. Her er Samsungs Unpacked-lineup med specifikationer på Galaxy Note20-serien.

(mere…)
Billeder af ASUS ROG Phone 3 lækket

På onsdag løfter ASUS sløret for den tredje generation af ROG Phone-serien. Det betyder selvfølgelig masser af rygter og billeder af den kommende telefon.

(mere…)
Motorola lancerer Moto G Pro med stor skærm og stylus pen

Motorola kommer nu med en telefon, der kunne være et alternativ til Samsung Galaxy Note-serien. Mød Motorola Moto G Pro, som kommer med stylus og stor skærm.

(mere…)
Her er de nye mobiler i oktober

OVERSIGT: Sony og Nokia er klar med nye smartphones, men også Huawei og Apple lurer i kulissen. Se de kommende mobiler for oktober her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram